Bakelit Multi Art Center - Különleges esküvőhelyszín

Törött ablakok. Sokat látott macskakövek. Lépdelj tovább, és hidd el, a gyártelep meg fog lepni téged!
Az autóval érkező vendégeket hatalmas, ingyenes, őrzött parkolási lehetőség várja, bátor sofőrjeiket pedig ínycsiklandozó, alkoholmentes koktélok!
A bejáratnál múltidéző teherlift fogadja a vendégsereget, ahol ízletes, házi libatepertővel, finom italokkal várjuk őket! A lift nem pusztán akadálymentesítés és nem puszta dísz, hanem egy felejthetetlen hangulatfokozó elem!

Szeretnétek egy helyszínen kimondani a boldogító igent és eltölteni egy remek éjszakát a rokonokkal és barátokkal? A Bakelit a teljes vendéglátás mellett szertartástermet is biztosít számotokra! A teremből kilépve finom pezsgővel, ínyenc koktélokkal koccinthattok szeretteitekkel! Pörgős, energikus felszolgálóink és pultosaink rátermettségénél már csak az italcsomagunk a nagyobb!

Hétpróbás séfünk változatos menükínálattal áll rendelkezésetekre, de szívesen elkészíti kedvenc ételeiteket is! Az ételérzékeny vendégek miatt sem kell aggódnotok, mi rájuk is nagy gondot fordítunk.

A Bakelit belső kialakításának köszönhetően egyszerre több százan is kényelmesen tudnak mulatni, de egy kisebb társaság is képes megtölteni a tereket!

Vendégeitek nem tudták vagy nem is akarták otthon hagyni lurkóikat? Semmi gond, mi mindenre fel vagyunk készülve! Gyermekkedvezményekkel, etetőszékkel és egy barátságos kis játszókuckóval szolgálunk a kicsiknek!

Bakelit esküvő. HOL Magazin 2013.

Giccs vagy egyhangúság. Ránk egyik sem jellemző! Retró elengancia, letisztult vonalak. Színes székszoknyák, még színesebb szalvéták, hófehér abroszok, mécses… a fontos pillanatokhoz elengedhetetlen hangulatvilágítás. Ez mind egy Bakelit esküvő elengedhetetlen kellékei.

Násznépet riogató, buliölő csendrendelet? Ez a nálunk mulató vendégseregre nem jelent veszélyt. Reggelig szólhat a muzsika, és koptathatják a táncparkettet!

Bakelit esküvő. HOL Magazin 2013.

Ha minket választotok, nem kell külön fejtörést okoznia, ki szolgáltassa a zenét! Zenekarra vágytok, esetleg DJ-re? Mi segítünk a választásban! Retró DJ-nk nevünkhöz híven valódi bakelit lemezeket pörget úgy, ahogy ti szeretnétek! A zenekar pedig élő és retró tánczenékkel szolgál az este folyamán!

2014-ben nyíló, tágas teraszunk ideális helyszínt biztosít a friss levegőre vágyóknak, és a dohányzó vendégeknek sem kell messzire menniük a buli helyszínétől!

Eleged van a giccsből, az egyhangúságból? Nálunk minden adott egy igazán vagány lakodalomhoz! Keress fel minket, és kérj ajánlatot!

0630-516-52-25 teremberles@bakelitstudio.hu www.bakelitstudio.hu

Bakelit esküvő. HOL Magazin 2013.


Cikkajánló
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Márványmenyasszony Étterem és Rendezvényhelyszín
- Eszterháza Kulturális, Kutató és Fesztiválközpont
- Tokaj Fesztiválkatlan Rendezvénytér – Kelet-Magyarország legújabb és legnagyobb rendezvényhelyszíne.
- Novemberi és decemberi események a Prónay-kastély életében.

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing