Bakelit Multi Art Center - A különleges esküvőhelyszín

Törött ablakok. Sokat látott macskakövek. Lépdelj tovább, és hidd el, a gyártelep meg fog lepni téged!
Az autóval érkező vendégeket hatalmas, ingyenes, őrzött parkolási lehetőség várja, bátor sofőrjeiket pedig ínycsiklandozó, alkoholmentes koktélok!
A bejáratnál múltidéző teherlift fogadja a vendégsereget, ahol ízletes, házi libatepertővel, finom italokkal várjuk őket! A lift nem pusztán akadálymentesítés és nem puszta dísz, hanem egy felejthetetlen hangulatfokozó elem!

Szeretnétek egy helyszínen kimondani a boldogító igent és eltölteni egy remek éjszakát a rokonokkal és barátokkal? A Bakelit a teljes vendéglátás mellett szertartástermet is biztosít számotokra! A teremből kilépve finom pezsgővel, ínyenc koktélokkal koccinthattok szeretteitekkel! Pörgős, energikus felszolgálóink és pultosaink rátermettségénél már csak az italcsomagunk a nagyobb!

Bakelti Multi Art Center, az esküvőhelyszín. HOL Magazin 2013.

Hétpróbás séfünk változatos menükínálattal áll rendelkezésetekre, de szívesen elkészíti kedvenc ételeiteket is! Az ételérzékeny vendégek miatt sem kell aggódnotok, mi rájuk is nagy gondot fordítunk.

A Bakelit belső kialakításának köszönhetően egyszerre több százan is kényelmesen tudnak mulatni, de egy kisebb társaság is képes megtölteni a tereket!

Vendégeitek nem tudták vagy nem is akarták otthon hagyni lurkóikat? Semmi gond, mi mindenre fel vagyunk készülve! Gyermekkedvezményekkel, etetőszékkel és egy barátságos kis játszókuckóval szolgálunk a kicsiknek!

Bakelit Multi Art Center, az esküvőhelyszín. HOL Magazin 2013.

Giccs vagy egyhangúság. Ránk egyik sem jellemző! Retró elengancia, letisztult vonalak. Színes székszoknyák, még színesebb szalvéták, hófehér abroszok, mécses… a fontos pillanatokhoz elengedhetetlen hangulatvilágítás. Ez mind egy Bakelit esküvő elengedhetetlen kellékei.

Násznépet riogató, buliölő csendrendelet? Ez a nálunk mulató vendégseregre nem jelent veszélyt. Reggelig szólhat a muzsika, és koptathatják a táncparkettet!

Bakelit Multi Art Center, az esküvőhelyszín. HOL Magazin 2013.

Ha minket választotok, nem kell külön fejtörést okoznia, ki szolgáltassa a zenét! Zenekarra vágytok, esetleg DJ-re? Mi segítünk a választásban! Retró DJ-nk nevünkhöz híven valódi bakelit lemezeket pörget úgy, ahogy ti szeretnétek! A zenekar pedig élő és retró tánczenékkel szolgál az este folyamán!

2014-ben nyíló, tágas teraszunk ideális helyszínt biztosít a friss levegőre vágyóknak, és a dohányzó vendégeknek sem kell messzire menniük a buli helyszínétől!

Eleged van a giccsből, az egyhangúságból? Nálunk minden adott egy igazán vagány lakodalomhoz! Keress fel minket, és kérj ajánlatot!

0630-516-52-25 teremberles@bakelitstudio.hu www.bakelitstudio.hu


Cikkajánló
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Márványmenyasszony Étterem és Rendezvényhelyszín
- Eszterháza Kulturális, Kutató és Fesztiválközpont
- Tokaj Fesztiválkatlan Rendezvénytér – Kelet-Magyarország legújabb és legnagyobb rendezvényhelyszíne.

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing