Bakelit. A rendhagyó rendezvényhelyszín.

A Bakelit Multi Art Center az első pesti gyárszínházként kezdett el működni, mára azonban mind szellemiségében, mind kialakításában az első európai színvonalú multikulturális központtá vált Budapesten. A Soroksári úton - részben műemléki - ipari épületek közt található egykori Fésűsfonó gyár területén kialakított rendezvényközpont külsejét tekintve a múltat idézi, belül azonban 21. századi kényelem várja az idelátogatókat.

 

Mi elsők vagyunk - legyen Ön is az!
Legyen Ön is azok között, akik a nyugat-európai trendnek megfelelően céges- vagy magánrendezvényük megtartásához az egykori gyárépület különleges hangulatú helyiségeit választják!

Mi elsők vagyunk a vendéglátásban is: kitűnő hideg-és meleg ételekkel, saját konyhával és büfével várjuk bérlőinket. Igény esetén természetesen az Ön kényelme az első: lehetőség van külsős catering cég meghívására is.

És a többi elsőség:

Remek megközelíthetőség: a belvárostól 10 perc alatt elérhetőek vagyunk személygépkocsival; a gyártelep bejárata előtt áll meg az éjszakai járatként is közlekedő 23-as busz.
A gyártelepen nincs csendrendelet.
Egyedi igények szerinti berendezést biztosítunk: art deco, retro bútorok és kellékek.
Igény esetén bérlőink rendezvényének teljes körű megszervezését is vállaljuk.
Remek technikai feltételek: teherlift, hangosítás, világítástechnika, kiszolgáló helyiségek (öltöző, raktár, WC, fürdő).

Érdeklődni lehet: teremberles@bakelitstudio.hu

A rendezvényhelyszín részletes bemutatója >>>


SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing