Bagatellini – delicious & light by Segal Viktor

Vadonatúj gasztronómiai koncepcióval kezdődik az ősz a Villa Bagatelle-ben. A többfunkciós épület bisztrójában Segal Viktor mesterszakács alakította át az étlapot, és teremtett egyszerre új kategóriáta hazai gasztronómiában.

A Bagatellini egy olyan új kategória a gasztronómiában, mely jóval több, mint egy előétel, de kevesebb, mint egy főfogás. Vendégeinknek azt javasoljuk, hogy egy hagyományos főétel helyett fogyasszanak két Bagatellini főfogást – így garantáltan jóllakhat, ugyanakkor kétféle különleges ételt is megkóstolhat a vendég. Egy háromfogásos ételsorban ezáltal akár hatféle különböző finomságot is kipróbálhatnak vendégeink, melyek mindegyike remekül illik egymáshoz.

Villa Bagatell, Segal Viktor. HOL Magazin 2011.

Ebéd a Villa Bagatelle-ben

A megnyitása óta eltelt egy évben a Villa Bagatelle a város egyik legismertebb reggelizőhelyévé vált. Új étlapunkon ennek megfelelően megmaradnak a nagy kedvencek (így például a pezsgős reggeli vagy a roppanós bécsi virsli), de októbertől legalább ekkora hangsúlyt kap a Villa Bagatelle-ben az ebéd. A Segal Viktor által kidolgozott Bagatellini-koncepciónak köszönhetően az állandó választék mellett három különböző menüajánlattal is várjuk kedves vendégeinket. Különös figyelmet fordítottunk az idő-tényezőre: a forradalmian új koncepciónak köszönhetően akár a Business menüt választó kedves vendégeink is elfogyaszthatják háromfogásos, hat Bagatellinit tartalmazó ebédjüket 40 perc alatt – de persze azokat is várjuk szeretettel, akik ebédidőn kívül szeretnének harapni valami különleges finomságot.

Az új étlap bevezetésével párhuzamosan itallapunk is megújult: szélesebb borválasztékkal illetve néhány különleges koktéllal is várjuk kedves vendégeinket.

Villa Bagatell, Segal Viktor. HOL Magazin 2011.

Segal Viktor

A magyar csúcsgasztronómia egyik legismertebb alakja. Budapesten tanult, majd tudását Michelin-csillagos éttermekben és szállodákban tökéletesítette világszerte. Hazánkban elsősorban a fúziós konyha iránti elköteleződéséről ismert: előszeretettel kombinálja különböző népek ételeit, fűszereit és elkészítési módjait egymással – így nem ritka nála egy ízig-vérig magyar alapanyag távol-keleti fűszerezéssel, az édes vegyítése a sóssal, vagy éppen a különböző állagú, halmazállapotú összetevők társítása. Segal Viktor kísérleti konyhájára mindemellett az egyszerűség jellemző: a lehető legkevesebb alapanyaggal dolgozik. A Villa Bagatelle munkáját gasztronómiai szaktanácsadóként segíti: az ő találmánya a Bagatellini kollekció, mely eddig soha nem ismert változatosságot és szabadságot visz az éttermi étkezésbe.

Villa Bagatell, Segal Viktor. HOL Magazin 2011.

Villa Bagatelle

A Villa Bagatelle földszintjén levő Brótpékségben saját műhelyünkben készült kenyereket és péksüteményeket árulunk, az első emeleten található kávéházunkban saját cukrászsüteményeket és bisztrómenüt kínálunk, exkluzív lakberendezési üzletünk pedig a villa második emeletén kapott helyet. Szezonális termékekkel, különlegességekkel, díszcsomagolással, tanácsadással, nászajándéklistával, sok más szolgáltatással és mosollyal várjuk. >>

Villa Bagatell, Segal Viktor. HOL Magazin 2011.


Cikkajánló
- Kihirdették a Magyar Sommelier Szövetség idei díjazottait
- Edinaturally - Partner a megújulásban!
- Új magyar gin a Bestillótól
- Omega-3 tojást tojó tyúkokat nevelnek a Szent István Egyetemen
- Feljövőben a minőségi, prémium szaloncukrok 2020-ban

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing