Badárról utcát neveztek el, Hadházi Oszkárt kapott!

 

A Dumaszínház deszkáiról jól ismert stand-uposok az idén februárjában jubiláltak. 8-án Badár Sándor, 10-én Hadházi László töltötte be az 50. évét, amire nagyszabású gálával készültek – „Ezek nem 100-asok!” címmel közös előadóesttel lepték meg a közönséget.

Az előadásra egy oldtimer Rolls Royce-al érkezett a két cimbora, akiket a rajongók hada mellett, vörös szőnyeggel és reflektoros kivilágítással megspékelt sorfallal vártak kollégáik a Dumafőhadiszállás előtt. A fogadóbizottság szerepét Aranyosi Péterre osztották, aki a Royce-ból kiszálló két ötvenest egy-egy pohár pezsgővel kínálva, elsőként köszöntötte. A mintegy kétórás műsor kapcsán a közönség újabb nélkülözhetetlen információkkal gazdagodott a két humorista életéből. Fény derült többek között végre arra, hogy Badár Sándornak mi volt a jele az óvodában, hogy Hadháziból milyen kutyakiképző vált a katonaság alatt vagy, hogy milyen szerepet játszott a bicikli a két barát életében. A műsor végén, a gála hangulatát megkoronázva Litkai Gergely tortával köszöntötte a Karinthy-gyűrű büszke hordozóit, és egy-egy személyes ajándékkal köszönte meg Hadházi Lászlónak és Badár Sándornak azt a 10 évet, melyet az 50 eddigiből a Dumaszínházban eltöltöttek. Badár Sándor egy saját utcanévtáblát kapott, Hadházi László pedig egy Oszkárt, melyet a Méd in Hungeráj című önállóestjében nyújtott felejthetetlen alakításáért szavazott meg neki a Dumaszínház csapata.

 

Az előadás egész évben megtekinthető lesz a Dumaszínházban!


Cikkajánló
- Nyolcadik alkalommal szervez Sajtmustrát a Magyar Sajtkészítők Egyesülete
- 29. Farmer Expó: az akarat diadala
- Elmarad a Séf Fesztivál Tihanyban
- Sztárokkal jön az I. Séf Feztivál Tihanyban
- Hazai termelők támogatásával valósul meg a Séf Fesztivál

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing