Az YBL palota újra különleges események helyszíne

Május 1-től hivatalosan is megnyitotta kapuit a nagyközönség felé az YBL Palota Rendezvényközpont, benne az Átrium - a közel 400 nm-es belső fedett udvar - Budapest egyetlen olyan rendezvényhelyszíne, ahol mások zavarása nélkül lehet kulturáltan dohányozni. Emellett még 5 különálló rendezvénytér várja kedves vendégeit eltérő hangulattal és ínycsiklandó vendéglátással.

A sikeres szakmai napok után a nyári hónapokban már a különleges eseményeké lesz a főszerep.

Az új üzemeltető hosszútávon gondolkodik a palota működésében és egy olyan kellemes közösségi tér kialakításán fáradozik, amely különleges adottságaival egyedi életteret tud biztosítani a vendégei számára, legyen akár céges eseményről vagy privát rendezvényről szó.

A fedett belső átrium, folyamatosan különleges alkotások egyedi kiállító tere lesz az elkövetkező időkben. A műalkotások mellett kitűnő kézműves borok és könnyű ételek társaságát is élvezhetik a vendégek az udvaron.

 
Júniusban az első kiállítás: Kedvcsináló Klimt-képekből Budapesten

(Compress) Gustav Klimt születésének 150. évfordulója alkalmából tizenöt reprodukcióból álló kiállítást indított Európa-turnéra az osztrák főváros. A képek 2012. június 6. és 15. között ingyenesen láthatók az Ybl Palota Átriumában.

A ComPRess – Bécs Város Képviseleti Irodája közreműködésével Bukarest után Budapesten mutatják be azt a tizenöt különleges Klimt-reprodukcióból álló kiállítást, amellyel a 2012-es Klimt-évre kíván kedvet csinálni az osztrák főváros.

YBL Palota. Különleges rendezvények különleges helyszíne. HOL Magazin 2012.

Az Európa-turné keretében a bécsi művész olyan híres alkotásainak az eredetire megszólalásig hasonlító mását csodálhatja meg a magyar közönség mint A csók, a Falusi kert napraforgókkal vagy Adéle Bloch-Bauer illetve Klimt szeretője, Emilie Flőge portréja. A kiállítás jóvoltából látható lesz a brüsszeli villa, a Stoclet-palota falát díszítő fríz is, amelyen az Élet fája alatt álló nőalak a Várakozást, a csókolózó pár pedig a Beteljesülést szimbolizálja.

A kiállítás különleges darabja Gustav Klimt Hügieia című festményének a reprodukciója. A kép a századforduló idején Az orvostudomány című fakultáskép részeként keletkezett, de 1945-ben, az alsó-ausztriai Immenhof-kastélyban pusztító tűzben odaveszett.

A képek 2012. június 6. és 15. között tekinthetők meg a budapesti Ybl Palotában; a belépés ingyenes. A kiállítás ezt követően Zágrábban, Belgrádban és Szófiában folytatja körútját.

Amennyiben egy igazán különleges környezetben szeretné vendégül látni vendégeit ne habozzon!

Forduljon bizalommal az Ybl Palota rendezvényszervezőjéhez!

Közvetlen kapcsolat: Kiss Krisztián (06-30-942-72-30)   kiss.krisztián@yblrendezveny.hu

YBL Palota. Különleges rendezvények különleges helyszíne. HOL Magazin 2012.

 

 


Cikkajánló
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Restaurálták az ország legnagyobb római kori mozaikegyüttesét

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing