Az Ybl Palota Rendezvényközpont rangot ad

Elegancia, fényűző arisztokratikus hangulat, egy darabka régi Budapest. Mindez ráadásul a város központjában. A neoreneszánsz stílusú Ybl Palota nem csak a régi korok hangulatát hivatott az építészet aranykalitkájába zárni, hanem egy olyan rendezvényközpontnak ad helyet, mely Budapesten és talán az egész országban is egyedülálló. 

Számtalan stílusú terem található itt, melyek esküvő, szülinap, konferencia vagy fogadás méltó helyszínei lehetnek, de itt található az Ybl Galéria, valamint az Egykettő Zenés Bisztrókocsma is. Aki pedig egyszerre műértő és szereti a kézműves konyhát és italokat, most még egy műalkotást is nyerhet.
Az Ybl Palotát és az impozáns épület grandiózus építészeti megoldásait, mely már átadásának időpontjában, 1869-ben is egy polgárosodó város jelképének szánták, Ybl Miklós álmodta meg a születőben lévő világváros, Budapest részére. A ma 143 éves historizáló neoreneszánsz stílusú, néhány helyen klasszicizáló részleteket mutató épületet már átadásakor Pest egyik legszebbjeként méltatták. Ybl Miklós a szigorú klasszicista rendet szétfeszítve különböző művészettörténeti korokba kalauzolja a látogatót. A stílusjegyek a boldog békeidők életérzését idézi fel a mai kor látogatója számára is, visszaidézve legendás társasági események, bálok, esküvők pompáját. A pompát, mely minden rendezvényt megillet. A pompát, mely minden rendezvénynek rangot ad.

Ybl Palota. Rendezvényközpont Budapest Belváros. HOL Magazin 2013.

A rendezvényközpontban található Átrium, Díszterem, Szalon, Szivarszoba, Ybl Klub és Egykettő mind egyedi hangulattal és építészeti megoldásokkal rendelkeznek. Nem számít, hogy esküvő, sajtóvacsora, kiállítás vagy borkóstoló, minden stílusú rendezvényhez adottak a palotában megbújó hangulatok. Profi rendezvényszervező csapat várja a kihívásokat, akiknek több mint 1000 rendezvény lebonyolítása van a háta mögött. A csapat magába foglalja két fiatal séf utánozhatatlan lelkesedését is, Jordán Piroska és Nagy Szabolcs kiváló alapanyagokból, a tradicionális és megújított magyar konyha ötvözésével készítik az ételkülönlegességeket, melyet mindig az adott rendezvény igényéhez igazítanak.

Az Ybl Palota éttermének chefjei. HOL Magazin 2013.

Az Ybl Palotában egy újonnan nyílt kiállítási helyszín is megbújik, az Ybl Galéria, mely februárban nyitotta meg kapuit. Az Ybl Galéria olyan kortárs művészeknek szeretne kiállítási lehetőséget nyújtani, akik a képzőművészet jellemzően nem progresszív útját járják és magas szakmai színvonalat képviselnek. Az itt kiállító alkotók a magyar művészeti élet ismert és méltán elismert figurái. A tárlatok hétfőtől szombatig, 12 és 18 óra között látogathatóak, a belépés pedig ingyenes. A kiállított tárgyak mindegyike a helyszínen megvásárolható, vagy egy most indult nyereményjáték kapcsán meg is nyerhető!

Ybl Palota. Rendezvényközpont Budapest Belváros. HOL Magazin 2013.

Az Ybl Galéria és az Egykettő Zenés Bisztrókocsma ugyanis egy közös játékra invitálja a műértő, vagy csak művészeteket kedvelő közönséget, akik egyben az Egykettő vendégei is. Ahhoz, hogy otthon is gyönyörködhessünk egy különleges műalkotásban, nincs más teendőnk, mint az Egykettő vendégeként szavazni arra az alkotásra, amelyik a legjobban tetszett. Nyereményként az éppen aktuálisan kiállító művész egy grafikáját ajánlják fel.

Ybl Palota. HOL Magazin 2013.

Nincs más dolgunk, mint elmerülni a művészet kiismerhetetlen, de annál izgalmasabb világában, inni egy pohár bort és körbejárni az Ybl Rendezvényközpont minden egyes zugát, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb helyszínt életünk fontos pillanatinak megünneplésére. És ha szerencsénk van, közben még saját műalkotást is nyerhetünk.

 

Részletek:

www.yblrendezveny.hu


Cikkajánló
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Megnyíltak a Hotel Memories Budapest **** konferencia termei

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing