Az International Hotel Awardson díjazták az Avalon Resort & SPA-t

2017.10.30. | Kategóriák: Szállodák, teljes cikkgyűjtemény, Hírek, Turizmus

Három újabb, nemzetközi díjjal bővült az Avalon Resort & SPA kitűntetéseinek sora. A „Best Resort Hotel” és a „Best Large Hotel” elismerések mellett az Avalon Park szállodája elnyerte a nemzetközi 5 csillagos minősítést is az International Hotel Awardson.

Az International Hotel Awards az egyetlen szervezet, ami nemzetközi szinten 5 csillagos elismerést nyújt a pályázó hotelek számára. Ez a globális verseny rangsorolja a világ legjobb szállodáit és vendéglátó egységeit, amelyen a különböző sajátosságokon és hotel méretkategóriákon kívül, többek között a legjobb szállodai építészet, belső építészet és marketingtevékenység is díjazásra kerül. Az 1995 óta megrendezésre kerülő versenyen idén 17 kategóriában pályázhattak a jelöltek. A pályázatokat egy magasan képzett, közel 100 fős, szakemberekből álló zsűri bírálta el, majd a nyerteseket egy ünnepélyes ceremónia keretein belül díjazták.

Avalon Resort & Spa újabb kitüntetése. HOL Magazin 2017.

Idén az Avalon Resort & SPA nyerte el a „Best Resort Hotel” és a „Best Large Hotel” nemzeti díjakat, ezen kívül a nemzetközileg elismert 5 csillagos minősítés büszke tulajdonosa is lett. A kitüntetéseket London városában, a Royal Lancaster Hotelben megrendezett díjátadó ünnepségen vehették át a szálloda képviselői, amelyre Európa legjobb szállodái között az Avalon Resort & SPA is meghívást kapott.  Az 5 csillag megszerzésével a kiemelkedően magas szolgáltatást nyújtó Avalon Resort & SPA nemzetközileg is elismertté vált, így már nem csak hazánkban tartják számon a legjobbak között, de elmondható, hogy kontinentális szinten is megfelel a legmagasabb kritériumoknak.

 

 

 


Cikkajánló
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- A Szent András Sörfőzde új söre, az Áfonyás Ale
- Az életmentés nem állhat meg! Adj vérplazmát!
- Eldőlt, melyek Magyarország legjobb kenyerei
- Még több zenei élmény a Nemzeti Filharmonikusoktól

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing