Az ideális csapatépítő helyszín

A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness szálloda színes szolgáltatásaival, könnyen megközelíthető elhelyezkedésével és a környék gazdag kínálatával tökéletes csapatépítő tréning helyszín. A szálloda közvetlen környezete, parkja, medencéi és rendezvénytermei egyaránt a csapatépítő tréning elengedhetetlen részét képezik.

A szálloda csapata partnereinkkel együttműködve kreatív, egyedi, izgalmas, sportos és minden korosztály számára élvezetes csapatépítő programokat készít elő a szálloda területén és annak környékén. Ajánlatunk folyamatosan bővül érdekesebbnél érdekesebb programokkal, melyek között megtalálhatók:

- Ízparádé vetélkedő:

A kulináris élvezetek és a játékos vetélkedés ötvözete, melynek során a csapatok együtt kalandozhatnak a gasztronómia izgalmas útjain.

- Dominó nap:

Építés és izgalom, precíz mozdulatok, és visszafojtott lélegzet – erről szól a Dominó Nap. A látványos játék során a csapatok tagjai megálmodhatják, majd megépíthetik álmaik dominórendszerét, s persze a különleges katarzis, a dominólánc felborítása sem marad el!

- Rejtély a Balneo Hotelben:

Vesztegzár a hotelben, ahol interaktív nyomozás veszi kezdetét, melyben a mindenre elszánt zsarupáros kacagtató kalandjai garantáltan remek szórakozást nyújtanak, az interaktív bűnügyi eset megmozgatja a fantáziát, kreativitást, fokozza a közös döntés képességét, s határtalan szórakozást ígér.

- Gengszterek klubja:

A 20-as évek Amerikája elevenedik meg játékunkban, ellenállhatatlan gengszterek, negédes cicababák köröznek, a szesztilalomra pedig nem adunk. Számos próbatételen esik át mindkét oldal, s aki ügyesebb, gyorsabb, és ravaszabb, csak az számíthat sikerre.

Hotel Balneo - szálloda és tréninghelyszín. HOL Magazin 2013.

A szálloda elérhetőségei:

Cím: 3400 Mezőkövesd, Fülemüle út 2.

E-mail: sales@balneohotel.hu

Telefonszám: + 36 49 505 030

Weboldal: www.balneohotel.hu


Cikkajánló
- Hajrá immunerősítés!
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- A Séf, aki két menüztetés között lett második a Bocuse d'Oron
- Tavaszi testi-lelki megtisztulás a természet erejével
- Meddőség ellen a természet erejével

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing