Az ExperiDance és a Bourbon Group első közös produkciója.

Az Esszencia gálavacsora egész estés programcsomag alapötlete onnan származik, hogy jelenleg Magyarország fővárosában nincsen olyan színvonalas szórakozási lehetőség, amely egy komoly művészi értékeket felvonultató produkciót egy kellemes, gyertyafényes vacsorával párosít. Innen született hát a gondolat, hogy egy estén át kényeztessük Vendégeink összes érzékszervét.

Experidance Rendezvényház - Bourbon Group - Eszencia

A méltán népszerű és mára már világszerte ismertté vált ExperiDance Esszencia produkciója az elmúlt tíz év alatt megvalósított 6 egész estés produkció, 10 óra színpadi anyag leglátványosabb részeit, úgymond gyöngyszemeit foglalja magába, egyedi jelmez és díszlet kollekciót felvonultatva.

Az est vendégeit az ExperiDance Rendezvényház színháztermében fogadjuk, ahol az színházi ültetés mellett tekinthetik meg az ExperiDance Esszencia produkcióját, mely az elmúlt tíz év alatt megvalósított 6 egész estés produkció, 10 óra színpadi anyag leglátványosabb részeit, úgymond gyöngyszemeit foglalja egy csokorba. A produkció szünetében Vendégein az ExperiDance Rendezvényház kertjében fogyaszthatnak el némi frissítőt és egy két szájszórakoztató falatkát.

A második felvonás után a Vendégek az ősfás parkon keresztül fáklyákkal megvilágított úton sétálnak át a szomszédos épületben található Bourbon Rendezvényház nagytermébe, ahol elfogyaszthatják a kertben frissen grillezett húsokat és a büféasztalokról kínált egyéb finomságokat.

A vacsora különlegességét az adja, hogy a Vendégek után megérkeznek az ExperiDance táncosai, akik a vendégekkel együtt költik el a vacsorát. Minden asztalánál helyet kap egy-egy táncos így minden kedves Vendégünk kérdezhet, beszélgethet, netán egy két mozdulatot is elleshet a táncosoktól.

A vacsora alatt kellemes élő háttérzene szól, de ha a Vendégeknek kedve támadna gyakorolni a frissen tanult koreográfiát, a táncparketten azt is megteheti.

A teljes programajánlat letölthető innen >>>

A rendezvényház ajánlatait részletesen is megismerheti a rendezvényhelyszín specialista oldalain >>>


SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing