Az év legjobb hónapja!

 

Amikor egy kicsit mindenki befelé fordul, és csendesebb, de kifelé is fordul, sok-sok szeretettel a szívében. Amikor minden csillog, és minden ünnepi, amikor valahogy minden tele van érzelemmel, még a menü is, amit Karácsonykor az Egykettő asztalára varázsolnak a tehetséges séfek, Jordán Piroska és Kovács Árpád.

Nagy a sürgés forgás az Ybl Palota patinás falai között, hiszen lassan közeledik a várva várt ünnep. Ilyenkor a háziasszonyok már kutatnak a jól bevált receptek között, előkerül a halászlé, a mákos beigli, a gesztenyével töltött pulyka receptje is. Az Egykettő séfjei is összedugták fejüket, hogy egy igazán eredeti, a hagyományostól egy kicsit eltérő, azonban mégis annak jegyeit hordozó menüsorral örvendeztessék meg a vendégeket. December 16-a és 23-a között foglalás nélkül, bármikor betérhetnek a vendégek hozzájuk erre a karácsonyváró lakomára!

Akik szeretnének egy karácsonyi menüt az Egykettőben elfogyasztani, megtehetik. December 24-én és 25-én zárva vannak, de 26-án már újra jöhetnek a vendégek hozzájuk. Addig pedig szívesen varázsolják vendégeik asztalára az alábbi ünnepi menüsort!

 

Egykettő Karácsony. HOL Magazin 2013.

Karácsonyi Menü az Egykettőben

Sütőtök krémleves pirított tökmaggal

***

Fogas gesztenyével, gyömbéres répával

Badacsonyi Kéknyelű – Váli

***

Mákosguba brülé rumos aranymazsolával

Tokaji cuvée – Barta

 

A Karácsonyi Menü ára: 5.500 Ft

A menühöz passzoló borsor ára: 2.390 Ft

 

Karácsonyozzatok egy kicsit az Egykettőben is! Mert karácsonyozni jó!

www.egyketto.eu

www.facebook.com/EgykettoBisztroFroccsliget


Cikkajánló
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Gyulán nyitja második franchise éttermét a Creppy
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Színház még nincs, bisztró már van: megnyitott az Átrium Bisztró
- Fenntarthatósági díj az őriszentpéteri Pajta Étteremnek

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing