Az év franchise szállodája a kecskeméti Sheraton

2015.03.18. | Kategóriák: Szállodák, teljes cikkgyűjtemény, Hírek

Az amerikai Starwood lánc Európai, Afrikai és Közel-Keleti régiójában a 2014-es teljesítménye alapján a Four Points by Sheraton Kecskemét szálloda kapta „Az év franchise szállodája” elismerést – közölte Juszkó Anita értékesítési és marketing igazgató.

A múlt héten Abu Dzabiban tartották a Starwood szállodalánc nemzetközi értékesítési és marketing kongresszusát, ahol a szakmai programok mellett a díjátadó ünnepség is volt – mondta.

Juszkó Anita kiemelte, a Starwood európai, afrikai és közel-keleti régiójában a 249 szállodája közül 46-ot üzemeltet franchise rendszerben.

Emlékeztetett arra, hogy a nyitás óta eltelt közel két évben több vendégelégedettségi és szakmai díjat is kapott a kecskeméti szálloda.

A hotel 2014-ben például megkapta a Turizmus Minőségi Díjat, decemberben az épület elnyerte az építőipar egyik legrangosabb hazai kitüntetését, az Építőipari Nívódíjat is.

A 27 országban hozzávetőlegesen 160 tagot számláló Four Points by Sheraton a Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc. szállodalánc olyan specializált hotelmárkája, amely kifejezetten business szállodákat foglal magában. A kecskeméti hotel 136 szobával és 6 lakosztállyal rendelkezik és a régióban egyedülálló, 1400 négyzetméteres konferenciaközponttal is várja vendégeit.

 

MTI 2015. március 18., szerda 11:23


Cikkajánló
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Restaurálták az ország legnagyobb római kori mozaikegyüttesét

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing