Az élet túl rövid: játssz többet!

A 2012-es év a sportok éve. Nyáron kerül megrendezésre az UEFA Európa Bajnokság és természetesen Londonban az Olimpia. Hangolódjunk együtt különféle játékokkal a sportra még a nyári vakáció előtt, egy vidám, sportos családi napon. Ehhez ajánljuk családi játékainkat, ahol gyerekek és felnőttek közösen szórakozhatnak és versenyezhetnek. Továbbá a komplex játékokat melyekben a tudás és az ügyesség is számít, ahol nem csak falat kell tudni mászni, de az olimpiák helyszíneit is ismerni kell. Népszerű játékaink mindenhol garantálják a kiváló hangulatot.

A Touche Event Kft. folyamatosan fejleszti, bővíti aktivitásainak színes skáláját. A folyamatos újítás mellett idén az olimpia és a foci EB alkalmából új köntösbe öltöztettük közkedvelt, legnépszerűbb játékainkat is. Így minden korosztály megtalálja a maga kedvencét, legyen szó egyéni, vagy csapat teljesítményről, a jó taktikai érzékről, vagy a kiváló reflexekről. Megújuló játékaink pl. az IQ casino, mely egy több fordulóból álló tudás alapú játék, de Meri vagy nem meri? játékunk és a Lökd meg a kecskét játék is az olimpia jegyében születik újjá. Új fejlesztésű játékaink pedig kifejezetten sport specifikusak, úgymint az Olimpiai 5 próba és a lengőteke alapjaira épülő Kakukktojás-teke, vagy a vidám Üveggolyó foci.

Kreatív csapatunk szívesen alakítja aktivitásainkat az Ön számra legtökéletesebb koncepcióvá. Keressen minket bizalommal.

 

Elérhetőségeink:

Touche Event Kft. – Angyal Csaba

tel: + 36 30 383 7939

email: ajanlat@touche.hu


Cikkajánló
- Két londoni díjat is kapott a magyar tökmag-áfonya praliné
- MobilaDalin - régi új szereplő a bútortérképen
- Coworking Camp Csopak
- Díjazták a legjobb üzleti turisztikai szolgáltatókat
- ART Catering - Párizsi hangulatban a Bazaar Eclecticában!

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing