Az Audi a 47. Kékszalag prémium autós partnere

2015.06.19. | Kategóriák: Rendezvények, teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek

A Kékszalag a Balaton és a vitorlázás legkiemelkedőbb ünnepe, a Magyar Vitorlás Szövetség legnagyobb eseménye. Az Audi a Magyar Vitorlás Szövetség egyik főtámogatójaként és a legnagyobb, hagyományápoló és értékteremtő vitorlás esemény, a 47. Kékszalag ÁRKÁD Nagydíj prémium autós partnereként jelenik meg július elején, Balatonfüreden.

„A vitorlázás kétségkívül a korszerű technológia, a dinamika, az esztétikum és a sportszerű, ám kemény küzdelem sportja, amely tökéletesen illik a négykarikás márka sportos, progresszív és innovatív stílusához – mondta a verseny kapcsán Mátrabérci Sándor, az Audi márkaigazgatója – így ez a sport kiváló megjelenési lehetőség a prémium modelleket felvonultató Audi számára, mivel nagyszerűen illeszkedik a vitorlázás szellemiségéhez”.

Az esemény helyszínén az Audi az új Q7-est, a márka hightech újdonságát állítja ki. A luxus színvonalú komforttal, a jelenleg elérhető leginnovatívabb vezetői segédrendszerekkel és multimédiás megoldásokkal, kategóriája legnagyobb belső terével és tömegének 325 kg-os csökkentésével, az Audi Q7 új mércét állít fel a prémium autók között is.

Az új, eddig elérhetetlennek tartott célok kitűzése és megvalósítása, a folyamatos fejlesztések, a technológiai újítások azok, amelyek mind a vitorlázásban mind az autógyártásban sikert hoznak.

Ezúton is sok sikert és jó szelet kíván az Audi minden Kékszalag versenyzőnek!

Audi Kékszalag. HOL Magazin 2015.

A Kékszalagról

A Kékszalag a Balaton legkiemelkedőbb vitorlás eseménye, Európa legnagyobb tókerülő versenye. A táv mintegy 155 kilométer, amelyet 48 órán belül kell megtenni a hatszáz hajóból álló mezőnynek. A versenyen együtt rajtolnak a hagyományos, egytestű hajók és a két- vagy háromtestű high-tech vitorlások, a profi csapatok és a családi vitorlázók. A Balaton jellemzően komoly próbára teszi valamennyiüket, s a Kékszalag teljesítése önmagában is komoly sportteljesítmény. Az idei 47. Kékszalag ÁRKÁD Nagydíj rajtja 2015. július 2-án, csütörtökön 9.00 órakor lesz Balatonfüreden. Az eredményhirdetésre a balatonfüredi Gyógy téren, július 4-én 18.00 órától kerül sor.

A Kékszalag névadó támogatója a budapesti ÁRKÁD Bevásárlóközpont, főtámogatói az Audi és Balatonfüred város Önkormányzata.

A Kékszalag rádiója a Juventus, a Magyar Vitorlás Szövetség időmérő partnere a Seiko, a Kékszalag vize a Clearwater. A Kékszalag hivatalos díjszállítója a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt.

További támogatók: I-Robotbolt.hu, ledvilag.hu, Ilcsi Szépítő Füvek Biokozmetikai Kft., Generali Biztosító Zrt.

Médiapartnerek: Lánchíd Rádió, DigiSport, Vitorlázás, Hajó Magazin, sailing.hu, Világjáró - First Class, Óra Ékszer Magazin.

Az MVSz együttműködő partnere a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata. 

A Kékszalag támogatja a következő alapítványokat: Hospice Alapítvány, Lárifári Alapítvány, Mellrákinfó.

További információk
Kékszalag-MVSz Sajtóközpont, e-mail: kekszalag@livepr.hu
Ruják István szakkommentátor, tel.: 06 30 977 9066; e-mail: irujak@gmail.com
Náray Vilmos sajtófőnök, tel. 06 20 369 2126; e-mail: naray@livepr.hu

www.kekszalag.hu
www.hunsail.hu
www.facebook.com/akekszalag


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing