Az Alföld Gyöngye is a Service4You portfoliójában

2013. január 1. nappal a Service4You az Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt-vel megkötött management szerződés keretében közreműködik az Alföld Gyöngye Hotel*** és Konferenciaközpont üzemeltetésében Orosháza-Gyopárosfürdőn.

Az Alföld Gyöngye Hotel*** és Konferenciaközpont az Orosháza- Gyopárosfürdői Gyógy- Park és Élményfürdőtől 800 m-re található.

Csendes, nyugodt környezetben, 50 hektáros ősparkban elhelyezkedő szállodánk kiváló pihenőhely kisgyermekes családok, az aktív kikapcsolódást kedvelők, a fürdő gyógyászati szolgáltatásait igénybe vevők és az egyéni üzleti utazók részére is. 

Alföld Gyöngye Hotel és Konferenciaközpont. HOL Magazin 2013.

A szállodban 70 db szoba található, amelyek közül 6 db akadálymentesített szoba. Az egész létesítményben díjmentesen vezeték nélküli internet csatlakozási lehetőség áll rendelkezésre.

Boldizsár Zoltán a Service4You tulajdonosa, ügyvezető igazgatója elmondta: „Örömünkre szolgál, hogy a portfóliónkat a Club Kehida Aparthotelt követően immáron az Alföld Gyöngye Hotel*** és Konferenciaközponttal bővíthettük regionális fejlődésünk következő állomásaként. Ezt a fejlődést az idei évben tovább folytatjuk, és hamarosan új létesítményeket integrálunk a rendszerünkbe.

Csizmadia Gergely az Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt vezérigazgatója a szerződéskötést követően elmondta: „Biztosak vagyunk abban, hogy a Service4You-val kötött megállapodásunk alapján a kitűzött célokat el tudjuk érni, egyben bizakodunk abban, hogy a tevékenység kapcsán nem csak a szálloda, hanem a Gyopárosi Gyógy-, Strand- és Élményfürdő, ezáltal a régió is előtérbe kerül.

Alföld Gyöngye Hotel és Konferenciaközpont. HOL Magazin 2013.


Cikkajánló
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Restaurálták az ország legnagyobb római kori mozaikegyüttesét

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing