Augusztus elsején indul a magyar világrekord kísérlet

Július 28-án tartották meg egy új magyar világrekord kísérlet beharangozó sajtótájékoztatóját, a még jelenleg is építés alatt álló CET Kereskedelmi és Kulturális Központ Nagy Teraszán. A meghökkentő rekordkísérlet eszközéül, a hazánkban eddig kevéssé ismert sporteszköz, a paddling szolgál. A küllemre egy szörfdeszka és egy kajak keresztezésének tűnő „jármű” különlegessége abban áll, hogy állva, egy evező segítségével kell hajtani.

A magyar rekordkísérlet célja, hogy 40 nap alatt evezzenek végig a Dunán, mely időszak minden fontosabb pillanata követhető lesz az interneten. A vállalkozó kedvű és nem kevésbé sportos Hasulyó család szándéka, hogy a rekord felállítása után létrehozzák a Magyar Paddling Szövetséget, mely révén itthon is népszerűsíthetik ezt a különleges sportot.

Világrekord kísérlet a Dunán

A sajtótájékoztató fő attrakciójaként a három bátor sportoló, Hasulyó Tibor és két fia Hasulyó Dániel és Bruno, rövid bemutatót tartottak a paddling használatáról, a jelenlévő hatóságok nem kis megdöbbenésére.
Az esemény helyszínéül szolgáló terasz hangulatát csupán a még mindig pangóan üres és befejezetlen CET rombolta.

CET Kereskedelmi és Kulturális Központ

A magyar világrekord kísérlet augusztus elsején veszi kezdetét a Duna forrásánál, és a tervek szerint 40 nap múlva ér célba a Fekete tengernél.

Szurkoljunk együtt a fiukért!

 

A világrekord kísérletről további információkat itt olvashatnak >>>

 


Cikkajánló
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Restaurálták az ország legnagyobb római kori mozaikegyüttesét

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing