ART Catering - Párizsi hangulatban a Bazaar Eclecticában!

Bemutatkozott a hazai vendéglátás legújabb, exkluzív catering brandje, az ART Catering. Az eseménynek legújabb rendezvényhelyszínünk, a Bazaar Eclectica adott otthont, ami a Várkert Bazár Öntőház udvarán található. Bernáth József izgalmas ételei kitűnően passzoltak a budai vár pazar miliőjéhez.

Igazi francia hangulat kerekedett a két napos ART Catering eseményen. A vendégek déltől foglalhatták el hangulatos teraszt és vehették birtokba az elegáns belső teret. Az előtérben megkóstolhatták a croque monsieur “nyalókát”, a pikánsan fűszerezett tatár beefsteaket vagy akár a hűs tökfőzeléket. Mindezt frissítő limonádékkal vagy egy-egy könnyű borral kísérhették. A büféasztalakon és flying service-szel kínált előételek után következtek a séf által, a helyszínen készített főételek, melyeket a kényelmesen használható bowl-food stílusban tálalt. Itt is izgalmas ízpárokkal találkozhattak a résztvevők: az omlós vörösboros marhapofához selymes zellerpürét és ropogós zellerchipszet, a helyben sütött szaftos lazachoz pedig zöldspárgát és hollandi mártást kóstolhattak. Az ART gasztronómiai életérzéssel minden pillanatban találkozhattak a vendégeink, az interaktivitás, a közvetlenség és az odafigyelés hármasa határozta meg a délutánokat.

Art Catering. HOL Magazin 2017.

„Az ART Catering az “érthető” fine dining. Az egész elképzelés abból indult, hogy valami olyat alkossunk a rendezvényvendéglátásban, ami eddig még nem volt. Egyedit, személyeset, amivel közel kerülhetünk egy esemény résztvevőihez és adhatunk valami plusz élményt. Ebből született meg a konyhafőnök asztala koncepció, ami garantálja a személyes, kötetlen hangulatot, és lehetővé teszi, hogy megrendelőink az eseményen Bernáth Józseffel közösen alkossanak különleges ízkombinációkat, amit a séf frissen el is készít. Így a menüsor minden részlete a vendég ízlésének visszatükröződése. Ettől, a prémium alapanyagoktól és a különleges tálalástól lesz az ART Catering igazán művészi.” – jegyezte meg a Budapest Party Service vezetője, Semsei Rudolf az új brand és a bemutatkozó esemény kapcsán.

Art Catering. HOL Magazin 2017.


Cikkajánló
- Az év legvarázslatosabb filmjének előzetese megérkezett!
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing