Art Catering

Magyarország piacvezető cégcsoportja, a Budapest Party Service és a népszerű séf, Bernáth József közös munkába kezdett. Az együttműködés eredményeképpen született meg az ART Catering, ami a kiváló alapanyagok mellett különleges, személyre szabott ízvilágot képvisel.

A vendéglátásban folyamatosan változnak az étkezési szokások. Napjainkban az egészséges életmód kap egyre nagyobb szerepet. Ám aki szeret jókat enni, nem szívesen áldozná fel a finom ételeket, izgalmas ízeket az egészség oltárán. Séfünk, Bernáth József továbbra is ízgazdag, házias fogásokat kínál, a lehető legegészségesebb módon elkészítve azokat. Ami a legfontosabb: a menüt a vendég kívánságai alapján véglegesíti, így minden egyes ajánlat exkluzív. Ez az ART Catering, a Budapest Party Service és Bernáth József prémium kategóriás catering brandje.

Art Catering. HOL Magazin 2017.

Az érthető fine dining, ami igazi élményt nyújt

„Egy kiemelt eseménynél nagyon fontos, hogy már az étel külleme is elkápráztasson bennünket. Ezt alapul véve egy formabontó tálalási módot választottunk: a bowl foodot. Ennek lényege, hogy az ételeket kisméretű porcelán tálakban szervírozzuk, melyekbe 8-10 falatnyi ételt tálalunk. A vendégeknek nem lesz szükségük késre és villára, akár egy evőeszközzel is kényelmesen elfogyaszthatják az ételeket. Így akár több fogást is kipróbálhatnak egy-egy alkalommal, sőt akár újra és újra megkóstolhatják személyes kedvencüket."- fejtette ki Bernáth József, a cég kreatív séfje.

Art Catering. HOL Magazin 2017.

Az ART Catering az ételek frissességére is nagy hangsúlyt fektet. Az "interactive kitchen"-nek köszönhetően a vendégeink betekintést kapnak a helyszínen készülő ételek izgalmasabb mozzanataiba és a séf segítségével az ízlésének megfelelően át is alakíthatják a frissen készülő fogást.

„Az ART Catering az úgynevezett "érthető" fine dining. Az egész elképzelés abból indult, hogy valami olyat alkossunk a rendezvényvendéglátásban, ami eddig még nem volt. Egyedit, személyeset, amivel közel kerülhetünk egy esemény résztvevőihez és adhatunk valami plusz élményt - akár egy különleges kapcsolatot alakíthatunk ki köztük és a gasztronómia között. Ebből született meg a konyhafőnök asztala koncepció, ami a magas kategóriájú éttermekben is megtalálható és garantálja a személyes, kötetlen hangulatot. Ez lehetővé teszi, hogy az eseményre a konyhafőnökkel, Bernáth Józseffel közösen alkossanak partnereink különleges ízeket, amit aztán a séf a rendezvény helyszínén prezentál. Így a menüsor minden részlete a vendég ízlésének teljes visszatükröződése. Ettől, a prémium alapanyagoktól és a különleges tálalástól lesz az ART Catering igazán művészi." - jegyezte meg az új márkával kapcsolatban a Budapest Party Service cégcsoport vezetője, Semsei Rudolf.

Art Catering. HOL Magazin 2017.

Az ART Catering megvalósítja mindazt, ami a legmagasabb színvonalú vendégül látást jelenti - a kiváló alapanyagokat, a modern konyhatechnológiát, a letisztult tálalási megoldásokat, és azt a személyes kapcsolatot, ami az egyénre szabott ételeknek köszönhetően alakul ki. A hazánkban is ismert séf szakmai tudása és a Budapest Party Service hosszú évek során összegyűjtött tapasztalata izgalmas párosítás, melynek célja nem kevesebb, mint a hazai catering kínálat megreformálása. „Lesz, aki az ízekért fogja szeretni az ART Cateringet, lesz, aki az ételek különleges tálalására emlékszik majd legszívesebben, és sokan a kedves és figyelmes kiszolgálást fogják emlegetni a rendezvényeinkkel kapcsolatban. Egy biztos: minden alkalommal én leszek a garancia a minőségre.”- tette hozzá Bernáth.

Art Catering. HOL Magazin 2017.


Cikkajánló
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Restaurálták az ország legnagyobb római kori mozaikegyüttesét

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing