Arizona Pódium - Egy kis swing a belváros közepén

A belváros szívében, a legendás Astoria Bár helyén június 29-én nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt az Arizona Pódium. Zene, tánc, pezsgés, füstölgő cigarettavég, isteni italok… Ez mind jellemzője egy csodás estének és így ennek a csodás helynek is.

Arizona Pódium. Frissen nyitott szórakozóhely és céges rendezvényhelyszín a pesti Belvárosban

Már a bejáratnál érezni lehet, hogy egy másik korba csöppen az ember: kedves kisasszony kéri el a kabátunkat és kísér minket egészen az asztalunkig. De nem egy egyszerű asztalhoz, hanem Edith Piaf-éhoz. Minden asztalt a kor nagy előadóiról neveztek el, ezzel is még egy kicsit közelebb hozva azt a bizonyos „jazz-érzést”. A teremben uralkodó félhomály nem álmosító - inkább még rejtélyesebbé teszi a környezetet: vajon ki ülhet a másik boxban? Az emberi duruzsolást hirtelen a Group ’N Swing együttes előadása váltja fel és ekkor végleg átjár minket az 1930-as évek feelingje. Szinte minden más és más a program, így az idelátogatók különböző műsort élvezhetnek egy finom koktél társaságában. Repertoárjukban természetesen nem csak zenekarok szerepelnek, hisz a hangulat már önmagában megkívánja a kabarékat, az előadóesteket és a kuplékat, így ezekre is számíthat, ha betér az Arizona Pódiumba. Ha pedig él-hal a táncért, még akár leckéket is vehet a Megatánc felfedezettjétől: Karsai Zita visszatérő fellépő a színpadon. A musical szerelmeseinek pedig igazi csemege lesz Miller Zoltán augusztus 25-i fellépése. Mindenre gondoltak, ami szemnek, szájnak, táncos lábnak ingere.

Arizona Pódium. Frissen nyitott szórakozóhely és céges rendezvényhelyszín a pesti Belvárosban

Érdemes tehát fürkésznünk a programfüzetet, mivel még sok-sok meglepetésre számíthatunk. Ha pedig csak egyszerűen kulturált környezetben szeretne találkozni a barátaival és egy jót szórakozni, mindenképp „Legyen a vendégünk-vissza fog térni!”

Ismerje meg a helyszín lehetőségeit az Arizona Pódium weblapjáról >>>>


Cikkajánló
- Krúzolj a Krúzerből indulva
- Új extrém szórakoztatóközpont várja a sport szerelmeseit Budapesten
- Elkészül a Párisi Udvar Hotel Budapest az év végére
- Megújul a bajnai Sándor-Metternich-kastély
- Átadták a felújított margitszigeti Casinót

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing