Are you Kolorful?

2015.04.08. | Kategóriák: Akciók, teljes cikkgyűjtemény, Hírek, Életmód

A tavasz közeledtével vágysz egy új kiegészítőre, amely feldobja a megjelenésedet és mindig jókedvre derít? 

Megérkeztek a Kolorful  fiatalos, vidám karkötői, melyek garantáltan megszínesítik a hétköznapjaidat!

A Kolorful karkötők változatos, egyénileg variálható megjelenésükkel egyszerre járulhatnak hozzá mind az egészen fiatal, mind a dolgozó nők friss, tavaszi megjelenéséhez. A karkötők alapja minden esetben az ezüst színű, fém karlánc, amelyre saját ízlésünknek megfelelően választhatunk színes gyöngyöket, kristályosan csillogó díszeket vagy  ezüst színű medálokat.

A ragyogást kedvelők összeállíthatják egyedi karkötőjüket az ezernyi színben pompázó kristálycsiszolású, ragyogó ékköves vagy a visszafogottabban fénylő gyöngyház charmokból .  De különösen egyedi külsőt biztosítanak és a luxus érzését keltik a színes üvegből készült elemek is.  Még nem tudod, mit viselj az esti vacsora-randin? Itt biztosan találsz a szexi összeállításodhoz illő darabokat!

Kolorful. HOL Magazin 2015.

A bohém megjelenés szerelmeseinek is érdemes böngészni a karkötők között! Antik hatású rózsa-medál, esetleg egy mókás húsvéti nyuszi? Vagy a vagány rockerlányokat megszégyenítő láncok és bilincsek? Válaszd ki a legújabb fesztivál-kiegészítődet! 

Ha ezek után kedvet kaptunk a trendi Kolorful beszerzéséhez, nincs más dolgunk, mint az ezüst színű karláncra összeválogatni saját ízlésünknek megfelelően a charmokat, illetve az elemeket rögzítő stoppereket, amely a gyöngyök elcsúszását, elmozdulását hivatottak meggátolni ízléses formában. karkötők. Akár a feltűnőbb, akár a visszafogottabb megjelenés kedvelői vagyunk, a „Watercolor” kollekció charmjait mindenképpen érdemes végignéznünk! Az akvarell-festés technikájával készült karkötőelemek minden egyes darabja egyedi mintával készül és hozza el a virágoskertek sokszínűségét, vagy a tenger hullámainak színjátszó kék árnyalatait a csuklónkra. rockerlányokat megszégyenítő láncok és bilincsek? Válaszd ki a legújabb fesztivál-kiegészítődet!

Ajándékot keresünk, vagy nincs kedvünk összeállítani a rengeteg elemből a kedvencünket? Az elérhető árú karkötőkről tájékozódj bővebben a  www.kolorful.hu weboldalon, ahol a különleges nyitási akció keretei között most 20%-al olcsóbban szerezheted be kedvencedet!A Kolorful előre összeállított karkötőket is kínál időhiánnyal küszködő ám a stílust szem előtt tartó nőtársainknak!


Cikkajánló
- A Balaton közepén zárult le a 2018/2019-es év gasztropiknik sorozata
- Mit tehetünk a pollenallergia ellen?
- Újjászületett a margitszigeti Platán Étterem
- Villányi Aranykóstoló 2019
- Coworking Camp Csopak

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing