Arcot a Bornak kampánybemutató VinoPiano Borbár – 2017. november 28.

2017.11.30. | Kategóriák: Bor, teljes cikkgyűjtemény, Hírek

A VinoPiano Borbár egy több éve folyamatosan működő borbár és borkereskedés, ami másfél éve talált végleges otthonára az Élesztő udvarban. Itt vált borszigetté a sörfolyamon. Célunk az elmúlt évek alatt egyre határozottabban körvonalazódott, - egyedi bor- és ételkínálattal várni a borbarát vendégeket - mindezt a természetesség jegyében.

A nedűk kis és közepes méretű organikus magyar birtokokról származnak. Az ételek alapanyagait pedig javarészt a borbárral szoros fúzióban működő és az udvarban vasárnaponként üzemelő Pancs Gasztroplacc termelői piac biztosítja.

A borbár egy valódi laza hely, ahol a hozzánk ellátogató vendégeink kisebb-nagyobb társaságokban, kötetlenül ismerkedhetnek a naturális borokkal. Ez Vajas Balázs tulajdonos/üzletvezető hitvallása és a borbár belső kialakítása, mely a laza indusztriális vonalat követi szintén a saját keze munkája.

Arcot a bornak. HOL Magazin 2017.

„Arcot a Bornak” 

A tavalyi nagy sikerű „Borozz a borásszal” kóstolósorozat következő lépéseként, idén ősszel indítottuk útjára legfrissebb kampányunkat, amely az „Arcot a Bornak” jelmondatra épül. Egyre nagyobb igény jelentkezett vendégeink részéről, miszerint szeretnék megismerni a borok mögött álló, lelkes borászokat és történeteiket, motivációjukat. Ezáltal közelebb hozhatjuk őket az igényes borfogyasztáshoz, a mennyiség helyett a minőséget és a bor által nyújtott élményt szem előtt tartva. Látogatóink személyesen is találkozhatnak az ország minden tájáról érkező borkészítőkkel a havonta több alkalommal, szerda esténként megrendezésre kerülő, tematikus kóstolóinkon. Mivel azonban erre az eseményre nem mindenki juthat el, a vendégtér falán megjelenő fotókon köszönnek vissza a borászaink, illetve a borbár közösségi oldalára is felkerülnek hangulatos kóstolóestjeink képei.

 

A kampány eddigi résztvevői:

Barcza Bálint – Somló

Nádasdi Szilárd – Etyek

Homoky Dorka és Kiss János – Tokaj

Nyolcas Ádám és Csutorás Ferenc – Eger

Sándor Zsolt – Bükk

 

Debütáló sajtóeseményünk alkalmával azt tapasztaltuk, hogy a különböző orgánumok képviselőinek egészen más információra van szüksége, hiszen van aki az átlagfogyasztóknak ír, van aki a szakmai kemény magnak. Ezen okból terveztük meg úgy a rendezvényt, hogy borászaink mindenkivel tudjanak pár szót vagy épp többet váltani, ahelyett, hogy egy hagyományos sajtótájékoztatót tartottunk volna. A kiemelkedően jó fogadtatás okán pedig elhatároztuk, hogy folyamatosan szervezünk ilyen sajtó-borász találkozókat, amelyeknek ezután is a VinoPiano Borbár ad majd otthont.

 

(fotók Szindbád)

 
Arcot a bornak. HOL Magazin 2017.  

Cikkajánló
- Százszorséf – Michelin-csillag ragyog a Gellért Hotelre
- Határtalan Kárpát-medencei borünnep a Magyar Nemzeti Múzeumban
- Címkeváltás Bolykiéknál
- Gasztrohegy - Terítéken BADACSONY
- Cabernet franc világtalálkozó Villányban

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing