Aranynap-díj 2017: Állandó minőség egy változó világban

2018.05.31. | Kategóriák: Szállodák, teljes cikkgyűjtemény, Hírek

2018. május 24-én tizenharmadik alkalommal került sor az Aranynap-díj átadására, amellyel a legjobb hazai konferencia és wellness szállodák munkáját ismeri el a díjalapító Day Holiday Kft. a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége, mint szakmai partner támogatásával. Az idei díjátadó ünnepség a közelmúltban megújult Danubius Hotel HELIA Báltermében került megrendezésre.

A rendezvényszervező cég megrendelői, vendégei és munkatársai véleménye alapján, szakmai szempontok szerint értékelte a legjobb szállodákat.

Magyarország legjobb háromcsillagos konferencia szállodája 2017-ben a Varga Tanya Hotel Konferencia és Szabadidő Központ. 
Magyarország legjobb négycsillagos budapesti konferencia szállodája 2017-ben a Danubius Hotel HELIA****.
Magyarország legjobb négycsillagos vidéki konferencia szállodája 2017-ben a LIFESTYLE HOTEL MÁTRA****superior.
Magyarország legjobb ötcsillagos konferencia szállodája 2017-ben a Corinthia Hotel Budapest.
A díjalapító az újonnan nyílt hoteleknek is igyekszik lendületet adni, közülük kerül ki Magyarország legígéretesebb szállodája. Magyarország legígéretesebb 2018-ban megnyitott szállodája az Ibis Styles Budapest Airport.
Magyarország legjobb wellness szállodája 2017-ben a Park Inn by Radisson Zalakaros Hotel & Spa.

A díjazottakat Kovács István, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének a főtitkára köszöntötte. A díjnyertes szállodák szakmai közönség előtt mutatkozhattak be.

A programot idén is népszerű fellépők színesítették. A meghívottakat érkezéskor Dénes Tamás fogadta, a díjátadó után a jó hangulatot a Sena Live Band zenéje biztosította. A program egy, a szakmai kérdéseket formabontó módon, interaktív jelleggel megtárgyaló elemmel bővült. A panelbeszélgetés résztvevői a szállodaipart, a tréningipart és a szociokulturális szakmát képviselték.

Czvitkó Zoltán, a Day Hollyday Kft igazgatója a megnyitó beszédet mondja. HOL Magazin 2018.

A céges rendezvények, konferenciák, tréningek szervezésére 1995-ben elsőként alakult, magyar tulajdonú Day Holiday Kft. több tízezer rendezvény és több mint félmillió vendég tapasztalatával a háta mögött 2005 óta rendezi meg az Aranynap-gálát.

A TV2 tudósítását az eseményről ITT tekintheti meg.


Cikkajánló
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Restaurálták az ország legnagyobb római kori mozaikegyüttesét

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing