Aranynap-díj 2012

Március 28-án immár nyolcadik alkalommal vehették át az Aranynap-díjat a kiemelkedő színvonalú szolgáltatásokat nyújtó szállodák, idén a megújult Kempinski Hotel báltermében.

A konferenciaszállodák egész éves munkáját értékelő díjat a Day Holiday Kft. 2005-ben alapította. Odaítélésében fontos szerepe van a rendezvényszervező cég segítségével szervezett rendezvények résztvevőinek, megrendelőinek. A helyszínek összehasonlítása szakmai szempontok alapján történik, a tárgyi feltételek mellett a dolgozók vendégszeretete, rugalmassága, a szálloda megbízhatósága és állandó magas színvonalú teljesítménye a legfontosabb kritérium.

Az értékelések alapján derül ki évről évre, hogy melyik az a szálloda, amely átveheti a kategóriájában legjobbnak járó elismerést. A 2012. év legjobb konferenciaszállodái a Day Holiday, partnerei és vendégei szavazatai alapján:

Magyarország legjobb ***-os konferencia szállodája 2012-ben a
Rosinante Stílusos Vidéki Szálloda*** és Étterem, Szigetmonostor

 

Magyarország legjobb ****-os budapesti konferencia szállodája 2012-ben a
Mercure Budapest Buda Hotel

 

Magyarország legjobb ****-os vidéki konferencia szállodája 2012-ben a
Vital Hotel Nautis ****superior, Gárdony

 

Magyarország legjobb *****-os konferencia szállodája 2012-ben a
Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Magyarország legígéretesebb 2012-ben megnyitott szállodája az
ETO PARK HOTEL**** Business & Stadium, Győr

Magyarország szállodái wellness kategóriában is megmérettek, a vendégek a Turizmus Trend szaklap nyomtatott és online felületén és az Utazás kiállításon szavazhattak a legjobb hotelekre. A szavazás eredménye alapján a tavalyi év legjobb wellness szállodái:

Magyarország legjobb budapesti wellness szállodája 2012-ben a
Ramada Resort - Aquaworld Budapest

Magyarország legjobb vidéki wellness szállodája 2012-ben a
Hotel Azúr**** Siófok

A díjátadó vendégei számos újdonsággal találkoztak ebben az évben. Megújult maga a díj, amely nyolc év után letisztultabb, modern formát, de azonos, magas minőséget képvisel. Igazi meglepetést okozott az Aranynap díjátadó gálának helyszínt adó Kempinski Hotel Corvinus Budapest, melynek főbejáratán belépve a lenyűgözően felújított lobbyt az elsők között csodálhatták meg a gála résztvevői. Az est folyamán a díjazott szállodák egy szórakoztató műsor keretében mutatkozhattak be a szakmai közönségnek.


Cikkajánló
- A rántott csirkemell az elsőszámú frissensült
- Tojásból lesz a csoda!
- A fogyasztók szavaztak: ilyen lett Az Ország Salátája
- Zöldséges sült hal lett a tökéletes családi vacsora
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing