Aquaworld Budapest - A hely, ahol a nyár sosem ér véget!

Nem kell ahhoz a trópusokra utaznunk, hogy egy felejthetetlen nyaralásban legyen részünk akáre télen is. Mindezt átélhetjük Budapesten is a Megyeri híd lábánál, az M0-ás autópálya mellett.

A Ramada Resort - Aquaworld Budapest Közép-Európa legnagyobb fedett vízi élményparkjában ősszel sem áll meg az élet! Ezernyi élményt nyújt felnőttnek, gyermeknek egyaránt és ami a legjobb; a jó idő egész évben garantált!

Az idelátogató vendégek felfedező kalandorokká változva barangolhatnak a trópusi hangulatú Angkor-romtemplomban, 17 bel- és kültéri élmény-, valamint úszómedencében mártózhatnak meg, kipróbálhatják a szörföt, a búvárkodást, vízen járó labdát, kalandot és némi adrenalint pedig 11 különleges csúszda garantálja számukra.

Aquaworld. HOL Magazin 2011.

Az Indián nyár - leánykori nevén vénasszonyok nyara - hétvége igazi búfelejtő, évszakbúcsúztató programokat kínált. Ez alkalommal az Aquaworld egy igazán családias hangulatú hétvégével várta az odalátogatókat, a főleg családoknak szánt programokon sztárcsaládok is részt vettek; Abaházi Csaba és családja, Pintácsi Szandi és családja, Bálint Antónia és kislánya, valamint Dopeman és testvére.

Több kifejezetten, a sztárgyerekeknek kedves programmal készült az Aquaworld. A 17 élménymedence és a 11 csúszda mellett többek volt élő indián zene, kreatív fajátékok, vízi és szárazföldi ügyességi játékok, zenebölcsi, indiánnak öltözött animátorok és számos további program kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A helyszín a weben >>>


SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing