Apró hírek a New York Caféból

A New York Café és Roland által közösen meghirdetett New York Café Bárzongorista Verseny múlt héten megtartott sajtótájékoztató után, országos napilapok, valamint kereskedelmi és online tv csatornák is hírelték az eseményt. Internetes hírportálok, zenei és turisztikai honlapok is beszámoltak a versenykiírásról, a zsűri tagjairól, Nyári Károlyról, Szentpéteri Csilláról, Rakonczai Viktorról és Király L. Norbiról, a versenysorozat moderátoráról. November 20-án lezárult a jelentkezés, innentől a versenyzőké a főszerep. Az első nyilvános elődöntő december 4-én, vasárnap, 17 órai kezdettel kerül megrendezésre. Az érdeklődők a www.barzongorista.hu weboldalon rendelhetnek jegyeket, melynek ára tartalmaz egy kávé különlegességet és a speciálisan erre az eseményre készült, Bárzongorista süteményt is. Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Budapest Sightseeing. HOL Magazin 2011.

Idén nyáron született meg a döntés, hogy ősztől hop on hop off buszmegálló létesül a Blaha Lujza tér szomszédságában, a New York Palota előtt. Ennek hivatalos átadója kapcsán tartottak november 22-én sajtótájékoztatót a New York Caféban. Rövid beszédben méltatta Engelbrecht Kinga, a Boscolo Hotel igazgatónője, Körössy Zoltán, az Eventrend Holdig egyik tulajdonosa és a városnéző cég vezetője az együttműködést. A magán beruházásból, közterületen létesült városnéző buszmegálló már november eleje óta üzemel. Jelenleg a Program Centrum Utazásszervező Kft. iktatta be útvonaltervébe az új megállót. A kávézóba betérő vendégek a városnéző buszon kapott kuponért cserében egy, a New York Kávéházat ábrázoló képeslapot kapnak emlékbe.

 

Derített halleves. HOL magazin 2011.

Megújul a New York Café étlapja. Az előételeket, főételeket, desszertek és fagylaltkelyheket is színes képekkel illusztráljuk. Az új, képes étlapról könnyebb lesz a válogatás, hiszen nem csak a név és az összetevők csábítanak fogyasztásra. Látogassanak el a New York Caféba, foglaljanak helyet valamelyik művészasztalunknál és kóstolják meg ezeket a culináris remekműveket. A megújult étlap képeit a kávéház Facebookos profiljára: http://www.facebook.com/NewYorkCafeBudapest folyamatosan feltöltjük.


Cikkajánló
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Restaurálták az ország legnagyobb római kori mozaikegyüttesét

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing