Andrássy Rezidencia Wine & Spa

Az Andrássy Rezidencia Wine & Spa a klasszikus elegancia jegyében, ötcsillagos enteriőrrel várja Vendégeit Tokaj-Hegyalja szívében. 
A szálláshely egy wellness szálloda és egy borhotel különleges ötvözete, mely egyben a régió egyedülálló gasztronómiai központja, ahol a legkiválóbb tokaji pincészetek borai személyre szabott gourmet élményekkel párosulnak.

A szálloda 41 szobával, ötcsillagos enteriőrrel és kényelemmel várja Vendégeit.

A 3 konferenciaterem és a hangulatos pipatórium természetes megvilágítással és a legmodernebb technikai eszközökkel sikeres vállalati rendezvények, csapatépítő tréningek helyszíne. Rendezze exkluzív helyszínen konferenciáját, üzleti találkozóját vagy csapatépítő rendezvényét. A szálloda különleges miliőt, klasszikusan elegáns, ötcsillagos környezetet és modern technikai felszereltséget kínál azoknak, akik igazán egyedi és igényes rendezvényt kívánnak tartani.

Pipatórium, rendezvényteremk, lobby. HOL Magazin 2012.

Az egyedi tervezésű exkluzív VinoSense Spa szolgáltatásai maximális kikapcsolódást nyújtanak.

Az Andrássy Rezidenciában élmény lesz a programból: Gourmet borvacsorák, pincelátogatással egybekötött borkóstolók, zártkörű esti fürdőparty- kivetítési lehetőséggel, hangulatos Pipatórium kandallóval, Templomi és Polgári szertartás a helyszínen (esküvő a szálloda szomszédságában lévő Római Katolikus templomban, vagy a Református templomban). Keresztelő, házassági évforduló, családi ünnepek megrendezésére alkalmas exkluzív ötcsillagos miliő.

 

A helyszín a SpeciaLista oldalain >>>

Közvetlen kapcsolat, ajánlatkérés >>>


Cikkajánló
- Hajrá immunerősítés!
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- A Séf, aki két menüztetés között lett második a Bocuse d'Oron
- Tavaszi testi-lelki megtisztulás a természet erejével
- Meddőség ellen a természet erejével

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing