Amikor a csúcsgasztronómia találkozik a divat világával

Pödör Black Table Fashion Dinner a New York Kávéházban
Igazán különleges látvány és izgalmas ízek élvezői lehettek azok, akik részt vettek február 27-én a Pödör Black Table Fashion Dinner című rendezvényen a New York Kávéházban. Az eseményen Thomas Bühner három Michelin-csillagos séf és a New York Palota Salon Éttermének két séfje, Wolf András és Fekete Antonio gourmet remekeit szolgálták fel, a különböző fogásokat pedig a Miss Universe Hungary döntősei vezették fel, akik neves magyar divattervezők ruhakölteményeit mutatták be.

A rendezvény apropóján a német származású Thomas Bühner, 3 Michelin-csillagos séf, Wolf Andrással és Fekete Antonióval a New York Kávéház és a Salon Étterem séfjeivel fantasztikus gourmet menüvel készült. A séfek a Pödör prémium olajokra és ecetekre hangolták fogásaikat.

Menü:

  • Libamáj Coca-Cola zselével, rukkolával, citrom granitée-val Pödör Szilva gyümölcsecettel,
  • Marinált makréla, mozzarellával, földimandulával és paszternákkal, Pödör földi mandulaolajjal és fehérborecettel,
  • Homár céklával, és piemonti mogyoróval, radichhioval és Pödör Piemonti mogyoróolajjal,
  • Gyöngytyúkmell padlizsánnal, töltött hagymával és Pödör sörecettel,
  • Őzgerinc Ázsia lében, téli zöldségekkel, medvecukros jus-vel, Pödör feketeribizli ecettel,
  • Casino mocca desszert, Pödör Makadámia dióolajjal,
  • Bonbonok

Az est gasztronómiai célja az volt, hogy összehozza a világ legizgalmasabb séfjeit – és a visszajelzések alapján már biztos, hogy a küldetés sikeres volt.

Az esemény vendégei a New York Palota Deepwater termében foglaltak helyet, itt is költötték el többfogásos különleges vacsorájukat. A divatbemutató modelljei pedig a Vörös és Fehér Szalon felől, a kávéházi nagylépcsőn érkeztek le a kávéházi szintre, így a Világ Legszebb Kávéházának szinte minden szögletét birtokba vették az est résztvevői. A New York Kávéház különleges helyszín, hiszen ilyen típusú rendezvényeknek is – méltóságával, emelkedettségével, luxusával - tökéletes otthont tud biztosítani.

A csodálatos ruhákat az Elysian, Lendra, Maison Marquise by Toth Bori, Naray Tamas, NUBU, Peter Mero, Reka Vago és Stan Ahuja, a ragyogó ékszereket a Caprice Dorottya Diamond Palace, az egyedi cipőket pedig Vágó Réka biztosította a modellek számára, akik a Miss Universe Hungary döntősei voltak. Az est háziasszonya Magony Szilvia volt. A modellek sminkjét és frizuráját a Heaven in Style szalon készítette a Kevin Murphy hajformázó termékeivel, valamint a Bellápierre Cosmetics ásványi sminktermékeivel. Az esemény kiemelt partnere az AUDI volt, amelynek jóvoltából egy teszthétvégét is kisorsoltak - a szerencsés nyertes az új AUDI R8 Coupét próbálhatja ki.

Az est végén a Fehér Szalonban kialakított Showroomban lehetett megtekinteni a divatbemutatón szerepelt ruhakölteményeket.

 

New York Palota

New York Kávéház

Salon Étterem

 

1073 Budapest, Erzsébet krt. 9-11.

Tel: +36 1-8866-167

www.newyorkcafe.hu

www.salonrestaurant.hu


Cikkajánló
- Az év legvarázslatosabb filmjének előzetese megérkezett!
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing