Álomba illő esküvőt szeretnél? Nem akadály!

Újra gondolt gyárépület, letisztult pompa…Nálunk minden adott egy vagány lakodalomhoz. „Nincs lehetetlen, de ha mégis, mi azt is megoldjuk!(Mindenre van mottónk!)”
Kíváncsiak vagytok, hogy juthattok el hozzánk? Kocsival, taxival és busszal is percek alatt, forgalomtól függően. A bátor sofőröket hatalmas, ingyenes parkolóval és alkoholmentes italokkal várjuk. Absztinencia, nem akadály!

Az egykor Hazai Fésűsfonó és Szövőgyárként ismert terület, még ma is a 20-as éveket idézi. Amint belépsz a „telepre”, olyan érzésed van, mintha a máig élő múltba csöppennél vissza. A falakba beívódtak a csereprogramok során itt szorgoskodó kubai nők ritmusos lüktetése. A macskakövek barázdái mentén sorakozó épületek régi idők tanújaként, titkot rejtnek.

Bakelit Stúdió, esküvőhelyszín. HOL Magazin 2013.

A múlt idéző séta után érkezel meg oda, amiről minden jegyespár álmodhat. Fantázia kérdése az egész. Nálunk nincsenek akadályok, a sokat látott teherliftünk a welcome drink-kel roskadásig megpakolt hordókkal együtt a Bakelit szívéhez emeli a vendégsereget. Akadálymentes közlekedés, nem akadály!

Már többször egymás fülébe súgtátok, hogy te vagy az igazi. Itt élőben szoktak elcsattanni az IGEN utáni csókok. Örömkönnyekben gazdag szertartás? Nem akadály!

Bakelit Stúdió, esküvőhelyszín. HOL Magazin 2013.

A Bakelitben jól megfér egymás mellett a modern, a retro, az egyedi és a hétköznapi. Az épület belső kialakításának köszönhetően egyszerre több százan is együtt tudnak mulatni, de egy kisebb társaság is képes megtölteni a tereket. Minden csak elrendezés kérdése. Adott a kiváló hang - és fénytechnika, de kivetíthetőek a már régen, vagy éppen akkor megörökített pillanatok is. Eredeti bakeliteket simogató retro DJ, és a minket soha utol nem érő csendrendelet. Önfeledten mulató násznép? Nem akadály!

Kígyózó bárpultunk, két tánc közötti támasztása visszatérő életkép. Pörgős pultosaink felkészültségénél már csak az italcsomagunk a nagyobb. Rövid, hosszú, fröccs, habos, frissítő, fekete. Szomjas vendégek, nem akadály!

Bakelit Multi Art. Esküvőhelyszín és party helyszín Budapest. HOL Magazin 2013.

A csemetéseknek sem kell törniük a fejüket, hogy hol legyenek a gyerkőcök, miközben az egész család a lagziban ropja. Biztonságos kuckó és további lehetőségek várják a rosszcsontokat. Etetőszék, nem akadály!

Olyan nincs, hogy valaki ne találja meg a fogára valót. Vendégváró libatepertő táljaink, a legnagyobb kritikus szelídítők. A helyszínen kialakított konyhában, minden alkalommal újabb és újabb csodák születnek. A kívánság szerint összeállított menüsoron egymás mellett sorakoznak a húsimádók, a vegetáriánusok és az édesszájúak kedvencei. Kreatív szakácsunk se a kondér felett szokott szerelembe esni, így a legnagyobb nyugalommal készülhet mindenki a lakomára. Már most repetára vágynátok? Nem gond- „Meglátni, megszeretni, haza vinni!”- mottónk kötelez, morzsapartira is csomagolunk. Otthoni torkoskodás, nem akadály!

Forró hangulat, pezsgő éjszaka, lelkes jegyespár. Nem baj, ha kivetkőznétek magatokból, rendelkezésetekre áll egy öltöző helyiség, ahol bármi megtörténhet. Bele lehet ugorni a menyecske ruhába és neki eshettek a féltve őrzött ajándékoknak is. Néha meghitt együttlétre vágyó jegyespár? Nem akadály!

Túl szép, hogy igaz legyen? Tegyél próbára, keress fel minket, és megelevenedik mindaz, amit eddig mesének hittél!

0630-516-88-60
bpm@bakelitstudio.hu
www.bakelitstudio.hu


Cikkajánló
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Márványmenyasszony Étterem és Rendezvényhelyszín
- Eszterháza Kulturális, Kutató és Fesztiválközpont
- Tokaj Fesztiválkatlan Rendezvénytér – Kelet-Magyarország legújabb és legnagyobb rendezvényhelyszíne.

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing