Állatbarát bevásárlóközpont lesz az AsiaCenter

Valentin-napon az állatok szeretetéről tesz tanúbizonyságot az AsiaCenter, amikor is megnyitja kapuit a házi kedvencekkel vásárolni érkezők előtt. Az új házirend válasz egy egyre általánosabbá váló igényre, és egyben célja az is, hogy felhívja a figyelmet a felelős állattartás fontosságára.

A gyakorlatban már több éve beengedték a központ területére a kistestű négylábúakat, amelyet most megfelelő szabályozással tesznek hivatalossá. A célkitűzésben a bevásárlóközpont partnere a Kutyabarat.hu is, akik örömmel fogadták a megkeresést és tanácsokkal segítették az AsiaCentert belépni az állatbarát helyek sorába. „Évek óta dolgozunk a kutyás társadalom kultúrájának fejlesztéséért és próbáljuk felhívni a figyelmet a felelős állattartás fontosságára. Kétoldalú folyamatról van szó, ahogy hazánkban fejlődik az állattartási kultúra, úgy szaporodnak az olyan helyek, ahová a barátságos és szocializált kedvencek elkísérhetik gazdáikat. Sajnos a kereskedelem területén ez még nem általános tendencia, épp ezért örülünk az AsiaCenter kezdeményezésének.” – nyilatkozta Sziládi-Kovács Tibor, a Kutyabarat.hu képviselője.

Az állatbarát törekvés nem új keletű az AsiaCenterben, ahol évek óta rendszeresen helyszínt biztosítanak kutyás rendezvények és versenyek számára, szerveznek állatsimogató programokat, valamint kiváló kapcsolatot ápolnak a Rex Kutyaotthon Alapítvánnyal, akik karácsonykor a Négylábú Szeretetfutárt is elhozták a kereskedelmi központba. Dr. Koleszár István, a Rex Kutyaotthon Alapítvány igazgatója elmondta, hogy a két intézmény közötti együttműködés következő lépcsőfokaként, az alapítvány gazdára váró állatai közül néhány, havonta egyszer az AsiaCenterben is bemutatkozik majd. A cél, hogy az érdeklődő vásárlókból a személyes találkozás kapcsán állatbarátok, vagy akár leendő örökbefogadók váljanak. „A lehetőség, miszerint nem csak gazdás, hanem gazdára váró állatok előtt is megnyílnak az AsiaCenter kapui, vissza nem térő esélyt ad egy új örökbefogadásra, ember-kutya kapcsolat kialakulására.” – mondta Dr. Koleszár István, aki örömmel támogatja a bevásárlóközpont kezdeményezését. „Aki már próbálta, az tudja, milyen fantasztikus érzés négylábú társunkkal megosztani a vásárlás, szórakozás örömét.


Cikkajánló
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Restaurálták az ország legnagyobb római kori mozaikegyüttesét

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing