Akár ötvenezer forintból is nyaralhatunk szeptemberben

2015.09.02. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Hírek, Életmód

Vége a nyárnak, viszont még korántsem fejeződött be az idei nyaralási szezon. Aki nyitott szemmel jár, számos ajánlatot találhat, megfizethető áron – állítja Vagyon Renáta, a piacvezető online utazási ügynökség, az Invia munkatársa. A szakember segítségével összeszedtük a legfőbb tudnivalókat a last minute utak előnyeiről, költségeiről.

Vagyon Renáta szerint több érv is szól a szeptemberi nyaralás mellett. Egyrészt rengeteg ajánlat közül lehet választani, azaz korántsem kell kompromisszumot kötnie annak, aki utazni akar. A városlátogató körutaktól kezdve a tengerparti vakációig számos lehetőség található a kínálatban. Másrészt az is lényeges, hogy hiába köszöntött be az ősz, az időjárásban ezt szinte alig érezni. A tengerparton ugyanúgy 30-35 fokban sütethetjük a hasunkat, akárcsak egy hónapja. Ellenben az éjszakák a legforróbb égövi nyaralóhelyeken is sokkal kellemesebbek, mint augusztusban. Az elviselhetőbb esti hőmérséklet pedig a kiadásainkat is pozitívan érinti, mert a klímáért sem kell külön fizetni ott, ahol ennek az ára nincs benne a szállásdíjban.

Az sem utolsó szempont, hogy a főszezon lecsengésével a strandokon is kevesebb az ember, így nem kell kapkodva a partra sietni reggelente, hogy megfelelő napozóhelyet és napágyat foglaljunk magunknak. A nevezetességek megtekintésére sem kell órákat várni, mert az ősz beköszöntével már ezeken a helyeken sincs annyi turista. Emellett az éttermekben, illetve az egyéb programok kapcsán kedvezményekkel is számolhat az utazó. Miután kevesebb az érdeklődő a vendéglátó-és turisztikai helyek jelentős engedménnyel kínálják a szolgáltatásaikat.

 Invia. HOL Magazin 2015.

„Szeptemberben akár már ötven ezer forintból is szép helyekre szóló útra fizethetünk be.” – mondta Vagyon Renáta. A kínálat ebben az árkategóriában elég széles. Görögországi, horvátországi, bulgáriai, montenegrói szálláshelyek foglalhatóak belőle úgy, hogy az oda-vissza utat egyénileg kell megszervezni és az ellátásról is az utazóknak kell gondoskodniuk. Vannak bőven buszos ajánlatok is, ezért az összegért többek közt az Olymposzi Riviérára, Chalkidikire, Pargara, Nei Porira, Thassosra, Korfura, Zakynthosra, Kefalóniára, illetve bulgáriai és olasz nyaralóhelyekre lehet eljutni. Ezeknél az ajánlatoknál a részvételi díj a buszos utazást és a szállás költségét foglalja magában, az ellátást nem.

Ha valaki személyenként nyolcvanezer forintot tud fordítani a last minute nyaralásra, akkor már repülős utak között is válogathat. Többek között a görög szigetekre, vagy Máltára is elmehet ebből a pénzből. A részvételi díj ezeknél az utazásoknál a repülőjegy árát és a szállásköltséget tartalmazza. A kinti ellátásért külön kell fizetni.

Százezer forintért pedig három csillagos török szálloda foglalható all-inclusive ellátással és oda-vissza repülővel, vagy a görög-szigeteken szintén három csillagos hotel félpanziós ellátással.

Annak kell ennél egy kicsit többet költenie, aki Egyiptomba, a piramisokhoz vágyik, vagy magasabb kategóriájú szállodában szeretné eltölteni a vakációját. Szerencsére erre sem kell horribilis összegeket fordítania. Százhúszezer forintból már bárki a Vörös-tenger partján élvezheti a szeptemberi nyarat.

Invia. HOL Magazin 2015.

###

Invia.hu

Hét éve vagyunk jelen a magyar online utazási ügynökségek piacán, 2008 óta dolgozunk azért, hogy ügyfeleink a lehető legjobb körülmények között tölthessék el a jól megérdemelt pihenésüket. Mögöttünk áll Közép-Európa vezető online ügynöksége, az Invia, amely eddig több mint 400.000 elégedett ügyfél felejthetetlen vakációját biztosította Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban és Romániában.

Modern technológia, több éves idegenforgalmi tapasztalat, gyorsaság és precizitás. Ezek olyan értékeink, amelyek garantálják, hogy munkatársaink páratlan hatékonysággal képesek megtalálni Önnek a megfelelő utazást a több tucat utazási iroda több ezer ajánlata közül. Nálunk pontosan ugyanannyiért vásárolhatja meg utazását, mint az utazásszervezőnél, nem számolunk fel foglalási díjat sem, hiszen számunkra az elégedett ügyfél a legnagyobb érték.


Cikkajánló
- Gyakorlati tudnivalók a COVID-19 tesztekről utazóknak és munkavállalóknak
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Az életmentés nem állhat meg! Adj vérplazmát!
- Tavaszi testi-lelki megtisztulás a természet erejével
- Út a fogyáshoz: jókor, jót enni, éhezés nélkül

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing