Agyhullámok és kreativitás a New York Kávéházban

Inspiratív utazásra invitálta partnereit a Boscolo Üzleti és Társasági klub. Múlt pénteken, vagyis június 19-én üzleti reggeli keretében a kreativitás titkait kutatták a Világ Legszebb Kávéházában.
Prof. Feund Tamás akadémikus, egyetemi tanár, aki egyben a Magyar Tudományos Akadémia alelnöke és a Kísérleti Orvostudományi Kutatóintézet igazgatója, izgalmas és érdekfeszítő előadásából többek között az is kiderült, hogy milyen környezetben fejleszthető a kreativitás, de az is, hogy milyen hatékonysággal vagyunk képesek tanulni, elraktározni, valamint előhívni az ismereteket.

A rendezvény második részében a kreativitás fejlesztésének az üzleti életben ritkán alkalmazott területével ismerkedhetnek meg László Zsófia múzeumpedagógus segítségével. A 20. századi magyar művészet egyik legizgalmasabb kreativitás- és fantáziafejlesztő műhelyét Maurer Dóra és Erdély Miklós vezették az 1970-es évek második felében. Az általuk alkalmazott egyszerű és játékos gyakorlatok ma is működnek és sokféle területen dolgozó embernek lehetnek inspiratívak és tanulságosak. A program zárásaként az üzleti reggeli részvevői ezt is kipróbálhatták. 

Boscolo Üzleti és Társasági Klub. HOL Magazin 2015.

"Igazán kreatív emberek azok lesznek, akiknek gazdag az érzelemviláguk"

A rendezvény a történelmi hagyományokra és a közelmúlt pozitív tapasztalataira építve, úttörője annak a törekvésnek, hogy a Boscolo Üzleti és Társasági klub keretei között, rendszeresen szervezzenek üzleti-, szakmai-, és társasági rendezvényeket. Az izgalmas előadásokról sok új impulzussal és élménnyel távoztak a vendégek, akik már alig várják a folytatást.

A meghíváson alapuló rendezvény teltházas volt, a Világ Legszebb Kávéházában a hazai SSC szektor legnagyobb képviselőit látták vendégül. 

Az új bankettrendszerrel kombinált büféreggeli. HOL Magazin 2015.

Az eseményen a büféreggeli alkalmával a vendégeknek lehetőségük volt a megújult bankett eszközöket kipróbálni. Az új technológiában a gránit, a porcelán és az üveg dominálnak. A cél az, hogy a rendezvények vendégei mindig friss és kitűnő minőségű ételt kapjanak. A szakácsok saját elszívóval és hűtővel kiegészített indukciós látványpult 3 szintes gránit lapjára tálalják a kisadagos ételeket, legyen az rizottó, húsok vagy serpenyős fogások. A kisadagos tálalás és a helyben készítés lehetővé teszi, hogy a vendég mindig a legjobb minőségű friss ételt fogyaszthassa.

A lehetőségek száma korlátlan, hiszen – az igényekhez igazodva akár - tematikus szigeteket is ki lehet alakítani, ezzel egyszerre több országot, íz világot, gasztro-kultúrát lehet bemutatni.

Helyszínen készülő ételek a Boscoloban. HOL Magazin 2015. 

BOSCOLO BUDAPEST AND BOSCOLO RESIDENCE

Erzsébet krt. 9-11 - 1073 Budapest, Hungary

Tel. +36 1 8866 136 - Fax +36 1 8866199

www.boscolohotels.com

www.boscolohotels.com

www.youtube.com/watch?v=m7QDYe0I8sM&feature=youtu.be

http://youtu.be/G8s7DyJeXmc

http://milano.boscolohotels.com/expo-2015-milan-luxury-hotel/

http://www.boscolowedding.it/firme/Boscolo_Banner_EXPO2015_4.png

http://www.facebook.com/boscolo.hotels

http://www.youtube.com/user/BoscoloHotels

http://www.pinterest.com/boscolohotels

https://plus.google.com/115433165246590896167/posts


Cikkajánló
- Két londoni díjat is kapott a magyar tökmag-áfonya praliné
- Hamisított paradicsomsűrítmények kiszűrésén dolgoznak a Szent István Egyetem kutatói
- Balaton-felvidéki Nemzeti Park védjegyet nyert a Folly levendula szörpje
- Szigorúan őrzik a legfinomabb magyar mák titkát
- Ünnepi csokoládévarázslat - bársonyos, ínycsiklandó ízek a téli napokra

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing