Adventi programokkal és gasztrosétánnyal készül az ünnepekre Óbuda

2016.11.24. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek

Koncertekkel, gyermekműsorokkal, kézműves és gyasztronómiai vásárral, valamint ingyenes korcsolyapályákkal várják az érdeklődőket az adventi időszakban az óbudai Fő téren, a Szentlélek téren és a III. kerület számos más pontján.

Az Óbudai Kulturális Központ Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója az M1 aktuális csatorna hétfői műsorában elmondta, hogy péntektől egészen december 23-ig várják több száz adventi koncerttel és programmal, valamint a szokásos vásárral az érdeklődőket.

Lőrincz Edina kiemelte, hogy idén is kapcsolódik jótékonysági gyűjtés az Advent Óbudán elnevezésű rendezvényhez. Az autista és halmozottan sérült gyermekek és fiatal felnőttek komplex és intenzív gyógypedagógiai fejlesztésével és nevelésével foglalkozó Flóra 2007 Közhasznú Alapítvány munkáját a Fő téren és az Óbudai Kulturális Központ házaiban kihelyezett gyűjtőurnákba tett adománnyal lehet támogatni.

A rendezvény keretében folyamatosan zajlanak majd a programok a Fő téren, de számos kísérőprogramot rendeznek többek közt az Óbudai Múzeumban, az Esernyős - Óbudai Kulturális És Információs Pontban, a Petőfi Irodalmi Múzeum Kassák Múzeumában, a Térszínházban, a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban, az Óbudai Társaskörben, az Aquincumi Múzeumban, az Óbudai Platán Könyvtárban, az Óbudai Kulturális Központban, a Békásmegyeri és a Csillaghegyi közösségi házakban, illetve a 3K Civil Házban és a Kiscelli Múzeumban is. A fellépők között lesz a Kaláka, a Misztrál, az Apnoé, a Góbé zenekar, a Buda Folk Band, a Kincső Néptáncegyüttes, a MagyarVista Social Club és a Budapest Ragtime Band.

 

 

 

 

MTI 2016. november 21., hétfő 16:30


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing