Adventi hétvégék hercegi pompával Fertődön

Ünnepeljen a fertődi Esterházy-kastélyban Advent hétvégéin, ahol változatos programokkal várják az érdeklődőket. Az európai uniós támogatással megújult fertődi Esterházy-kastély hercegi pompával tölti meg az adventi időszakot. Mind a négy hétvégén kirakodóvásárral várják az érdeklődőket a kastéllyal szemben található Gránátos házak közötti Fényes Miklós sétányon, ahol a kézműves termékek széles skálájából válogathatnak a Fertődre látogatók. 

December 06-án, 15:00-kor ismét megérkezik a Mikulás a fertődi Esterházy-kastély Pálmaházába, ahová ajándékokat hoz a legkisebbeknek. December 11-én az ExperiDance Production ének-zenei tagozata hozza el a karácsonyi hangulatot a kastély Pálmaházába az "Angyalok kara" című újdonsággal, ahol a hagyományos karácsonyi énekek mellett felcsendülnek az ismert ünnepváró dallamok.
(Jegyek kaphatók a fertődi Esterházy-kastély recepcióján, illetve a www.jegymester.hu oldalon)

Estreházy-kastély. HOL Magazin 2015.

Advent utolsó hétvégéjén, december 19-20-án 10:00 - 16:00 között rendhagyó tárlatvezetéseket indítanak a kastélymúzeumban, valamint részt vehetnek az érdeklődők egy különleges, körpanorámás vetítésen a Marionettszínházhoz kapcsolódó Víztoronyban.
(A program előzetes regisztrációhoz kötött, egy csoport maximum 25 főből állhat! Regisztrálni a fertődi Esterházy-kastély recepcióján lehet, az első időpont 10:30, az utolsó 17:00. A csoportok félóránként indulnak a kastély recepciójától.)

Sala Terrana a fertődi Esterházy-kastélyban. HOL Magazin 2015.

Ezen a hétvégén a gyermekeknek ingyenes kézműves foglalkozásokkal kedveskednek 14:00 - 18:00-ig. December 19-én a fertőd – süttöri Szent András templom kórusának adventi hangversenyét hallgathatják meg 18:00-kor a Pálmaházban, míg 20-án, Aranyvasárnap 17:00-kor ünnepélyes gyertyagyújtásra kerül sor a fertődi Esterházy-kastély díszudvarán.


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing