Ádám Villa. Intim rendezvényház a Városliget mellett.

Az Ádám Villa Rendezvényház a Városliget és az 56-osok tere szomszédságában, a Városligeti fasor romantikus és elegáns villasorának egyik szecessziós gyöngyszeme. Az 1920 körül épült palota egykor Dr. Ádám Lajos sebészprofesszor és családja tulajdonában állt. A világhírű sebész főorvos a szomszédos fasori klinika alapítójaként a mai sebészgenerációk egyik legfőbb tanítómestere volt.

Jelenleg - régi állapotának teljes fényében - rendezvényházként és kis létszámú esküvők, családi események helyszíneként üzemel. Elsődlegesen céges rendezvények megvalósítása céljából került kialakításra: üzleti-, és partnertalálkozók, megbeszélések, konferenciák, előadások, workshopok, tréningek, oktatások, tanfolyamok, sajtótájékoztatók, termékbemutatók, aukciók, árverések, dedikálások és nem utolsó sorban, dolgozói rendezvények, karácsonyi vagy születésnapi céges összejövetelek befogadására ideális.

Az épületbe érkező vendégek egy díszes lépcsősoron keresztül érkeznek a villa központjaként funkcionáló Hallba. Az intarzia berakásos ajtókkal, stukkós mennyezettel díszített központi tér alkalmas a rendezvények alatti vendéglátás lebonyolítására, de megfelelő egy kisebb létszámú esemény táncterének is. Ebből helyiségből nyílik a Keleti és a Nyugati szárny, illetve innen közelíthetők meg a mosdók is.

A Hallból balra nyílik a Villa Keleti Szárnya. Ez a terem az épületben található nagyobb oktató vagy konferenciahelyiség. Ugyanakkor megfelelő lehet a vendéglátás lebonyolítására is.

Privát rendezvények esetén, kialakítása alkalmassá teszi, a vacsora elfogyasztását illetve a menüsor végigkóstolása mellett lehetőséget teremt arra, hogy az éppen nem táncoló vendégek a zenekar muzsikálásától egy kicsit távolabb, kényelmesen beszélgethessenek vagy megpihenhessenek két tánc között.

A Hallból jobbra fordulva, érkezünk meg a Nyugati Szárnyba. Ez a helyiség a kisebb tréning- és konferencia terem. Dobogós kialakítása színházsoros berendezésű előadások megtartására éppúgy alkalmassá teszi mint sajtótájékoztatók lebonyolítására.

Kis létszámú privát események alkalmával beépített dobogójával, és félkörives ablakos kialakításával alapállapotban megfelelő: „zenekari” állásnak az esetleges mulatsághoz. Itt a táncoslábúak kötetlenül mulathatnak, míg a pihenés és beszélgetés megoldott a másik termünkben.

További részletek és lehetőségek a helyszinonline.hu oldalain >>>

Ajánlatkérés, személyes kapcsolat: Kántor Nóra, kantor.nora@eventikum.hu vagy +36703769917


Cikkajánló
- Krúzolj a Krúzerből indulva
- Új extrém szórakoztatóközpont várja a sport szerelmeseit Budapesten
- Elkészül a Párisi Udvar Hotel Budapest az év végére
- Megújul a bajnai Sándor-Metternich-kastély
- Átadták a felújított margitszigeti Casinót

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing