A Világ Legszebb Kávéházát választotta a MICE

2013.02.11. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Hírek

A New York Caféban tartotta gálavacsoráját a MICE Event for Central & Eastern Europe 2013-as éves konferenciája. A szakemberek 2013. február 10-12. között tanácskoztak Budapesten.
Bár a konferenciát nem a New York Kávéházában rendezték, a szervezők nem hagyhatták ki a lehetőséget, hogy az ünnepi vacsorát a patinás falak között töltsenek el. A Fehér-és Vörös Szalon, valamint a Lobby területe is megtelt az Európa minden tájáról érkezett, az utazásban, utaztatásban érintett szakemberekkel.

Az eseményen a legnagyobb európai rendezvényszervező cégek, irodák, szállodák és légitársaságok képviselői találkoznak a viszonteladókkal.

Az MCE CEE Event Közép-és Kelet-Európában egyre népszerűbb, ez már a harmadik ilyen konferenciájuk, amelyet ezúttal Budapestre szerveztek. Itt kerülnek egy fórum elé a Közép-és Kelet-európai úti célok és a szolgáltatások, hiszen egyre nyilvánvalóbb, hogy a térség még számos felfedezésre váró lehetőséggel kecsegtet. Az Európa Kongresszus egyedülálló platform arra, hogy viszonteladók megismerjék a közép-európai országok nyújtotta lehetőségeket.


Cikkajánló
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Restaurálták az ország legnagyobb római kori mozaikegyüttesét

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing