A Vigadó rendezvénytechnikai adottságai

A Vigadó saját technikai eszközeit kínálja megrendelői számára. A helyszínen idegen nyelvet beszélő, felkészült technikai tanácsadók várják, hogy segítségére legyenek a legmegfelelőbb technikai megoldás kiválasztásában. Minden telepítés az egyedi igények szerint kerül felszerelésre, nincs elhelyezésbeli megkötöttség.

A helyszín minden tere elő van készítve a szükséges infrastrukturális háttér gyors és költség hatékony telepítéséhez. A tervezést 3D vizualizációs szoftwerek segítik.
A világ élvonalbeli gyártóitól flexibilis színpadrendszer, a feladathoz illeszkedő hang és fénytechnikai eszközök és professzionális kivetítés-technika áll rendelkezésre.
Berendezéseink esztétikus, kis helyigényű, digitális vezérlésű, korszerű technológiát képviselő berendezések (digitális hangvezérlés, LED-es fényforrások, komplex műsorbonyolító rendszer).
Az azonos funkciójú technikai berendezések több típusát ajánljuk, hogy a funkcionalitás mellett az esztétikai szempontoknak is megfeleljünk.
Amennyiben nem a technikai megoldásokon van a fő hangsúly, úgy rendezvénye megvalósításához előre kidolgozott látványtervek alapján kedvező költségvetésű technikai csomagokból választhat minden kedves megrendelőnk.

Részletes információk, előzetes teremfoglalás:
Józsa Diana +36204294124 jozsa.diana@pestivigado.hu


SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing