A szálloda, melyet a vendégek alakítanak

Magyarországon egyedülálló kezdeményezést indított el a Noszvajon épülő Oxigén Hotel****& ZEN Spa.
Arról már korábban hírt adtunk, hogy az egykori Gallasy Kastély átépítésével kerül kialakításra a szálloda az ország legfrissebb levegőjű településén, arra viszont ritkán van példa hazánkban, hogy a hotel teljes kialakításába, arculatának megtervezésébe a leendő szállóvendégek, a nagyközönség véleményét kérik ki!

Az Oxigén Hotel, erdei családbarát szállodaként májustól várja vendégeit Noszvajon. A fő misszió meghatározásán, mely szerint a családokat, a gyermekeket szeretnék középpontba helyezni, kívül mindent a vendégek alakítanak ki!

Oxigen Hotel. HOL Magazin 2012.  Oxigen Hotel. HOL Magazin 2012.

Elsőként a szálloda honlapján a logójára lehetett szavazni. A győztes megjelenésre 13 000 voks érkezett. Mivel az építkezés a hajrájába érkezett, ezért újabb felhívással fordul a hotel vezetősége a közönséghez, mely szerint döntsék el ők, milyenek legyenek a szálloda szobái. Szavazni a www.oxigenhotel.hu honlapon lehet. A kialakításban bárki részt vehet, aki szavazataival megtervezi a szobát és majd a későbbiek során a wellness elemeit.

Aki szívesen segíti a vezetőség munkáját az egy fantasztikus 2 személyes wellness hétvégét nyerhet sorsoláson illetve garantált meglepetés utalvánnyal is gazdagodhat a vadonatúj Oxigén Hotel**** & Zen Spa-ba.

Oxigén Hotel. HOL Magazin 2012.  Oxigén Hotel. HOL Magazin 2012.

Nem szokványos hotel lesz:

Az Oxigén Hotel dombokkal és hegyekkel körül ölelt, csodálatos erdei környezetben helyezkedik el. A belső terek kialakításánál elsődleges szempont a természet közelségének kihangsúlyozása, megjelenítése az elegáns enteriőrrel, barátságos, meleg színhasználattal, sőt, olyan hatásokkal, mintha a természet „bejönne” a szobáinkba, tereinkbe.

Oxigén Hotel**** & ZEN Spa - Bejön a természet?


Cikkajánló
- Krúzolj a Krúzerből indulva
- Új extrém szórakoztatóközpont várja a sport szerelmeseit Budapesten
- Elkészül a Párisi Udvar Hotel Budapest az év végére
- Megújul a bajnai Sándor-Metternich-kastély
- Átadták a felújított margitszigeti Casinót

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing