A SYMBOL AJÁNDÉKA AZ IFJÚ PÁRNAK

Térítésmentesen biztosítjuk rendezvénytermeinket, a 2015. július – augusztus hónapokban*
Amennyiben nálunk rendezi esküvőjét, úgy a nagy napon egy autót biztosítunk sofőrrel együtt: elszállítjuk lakásuktól az esküvői szertartás helyszínéig, majd a Symbol Rendezvényházhoz, a fogadás végén haza is szállítjuk az ifjú párt! Éljen ajánlatunkkal és tegye még feledhetetlenebbé esküvője napját!

És még egy különleges ajánlat…

Első éves házassági évfordulójuk alkalmával visszavárjuk az ifjú párt egy gyertyafényes vacsorára!

 

Italian Fusion Restaurant Belső illetve különterme

A két, fatüzeléses kemencével, látványkonyhával felszerelt olasz étterem mediterrán atmoszférája családias hangulatot varázsol esküvői fogadására. A hagyományos olasz motívumokat felvonultató, teljesen egyedi belső design tökéletes esküvői ebédek és vacsorák lebonyolítására. A vendégtérhez különterem csatlakozik, mely backstage-ként is funkcionálhat. Ideális megoldás 40-50 fős esküvői fogadásokhoz.

Italian Fusion. HOL Magazin 2015. 

 

Gallery & Event Hall

Emeleti rendezvénytermünk épp úgy alkalmas esküvői szertartások, mint vacsorák lebonyolítására. A terem minden igényt kielégítő technikai felszereléssel, számítógépes és telekommunikációs WI-FI hálózattal, laptop csatlakozási pontokkal, projektorral, vászonnal, valamint a legmodernebb hang- és fényrendszerrel rendelkezik, melyet térítésmentesen biztosítunk az ifjú párnak. Ebben a szép és különleges teremben akár 150 fő részére is megszervezhető a szertartás, 60-80 fő esetén pedig kiváló esküvői vacsorák lebonyolítására.

 Gallery & Event Hall a Symbolban. HOL Magazin 2015.

 

Symbol Garden

Az épület belsejében, az egyes egységek ölelésében található Budapest legnagyobb, télen – nyáron üzemelő kerthelyisége. Különlegessége, hogy üvegteteje nyáron elbontható, illetve kinyitható. Minden igényt kielégítő technikai felszereléssel, valamint a legmodernebb hang- és fényrendszerrel rendelkezik, melyet térítésmentesen biztosítunk az ifjú párnak. A Garden 50-70 főtől akár 200 fő befogadására is alkalmas.

 Garden a Symbolban. HOL Magazin 2015.

 

Kérje ajánlatunkat az alábbi elérhetőségen:

Horváth Andrea

+36 30 387 9443

andrea.horvath@symbolbudapest.hu

 

*Kedvezményünk a 2015. március 25-e után érkező ajánlatkérésekre érvényes.


Cikkajánló
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Márványmenyasszony Étterem és Rendezvényhelyszín
- Eszterháza Kulturális, Kutató és Fesztiválközpont
- Tokaj Fesztiválkatlan Rendezvénytér – Kelet-Magyarország legújabb és legnagyobb rendezvényhelyszíne.

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing