A Street Food Ünnepe - december 8.

A budapesti street food szféra harmadik alkalommal is összefog, hogy megmutassa a nagyközönség számára, milyen sokrétű, mennyire zseniális, milyen közel van, és mennyire finom ez a műfaj. December 8-án, csütörtökön, 18:00-tól újra itt a Street Food Éjszakája, ahol a többi "A ... Éjszakája" típusú rendezvények tematikájának megfelelően saját üzlethelyiségükben várják majd a street food bárok és éttermek az érdeklődőket, és mindegyikük 20-50% közötti árkedvezménnyel és különleges, adventi menüvel készül erre az estére.

Már most nagy az érdeklődés, az eseményben több mint 7 ezer street food rajongó gyűlt össze és már most több ezren böngészik a flyerz.hu street food adatbázisát, melyben az összes, a Street Food Éjszakájához csatlakozott hely megtalálható adataikkal, leírásukkal, az adott kedvezmények mértékével és különleges adventi menüjükkel együtt. Érdemes előre megtervezni a csütörtöki street food útvonalat, hogy minden ízletes falatra jusson idő és hely a hasunkban!

A budapesti street food népszerű hulláma egyre több olyan helyet mutat fel, melyeknek itt az ideje, hogy reflektorfénybe kerüljenek. Kiemelkedő kuriózumnak számít például a Budapest Barbecue Company, mely az eredeti amerikai barbecue közösség életérzését és profizmusát hozta el Budapestre. Vagy a Gringos Amigos Alkotás, amely a tex-mex vonalat képviseli magas fokon, aminek egyedi hangulatú casual fast food étterme magával ragadja a mexikói konyha szerelmeseit. A Raqlap, Budapest első gasztro & street bárja a főváros legkisebb fesztiváljaként aposztrofálja magát - itt több street food remekkel is találkozhatunk, többek között pulled pork szendvicscsodákkal és több mint százféle fröccsvariációval.

A III. Street Food Éjszakája egy kicsit más lesz, mint eddig, hiszen Budapest határait elhagyva Szegeden is csatlakoznak az eseményhez street food-ot kínáló vendéglátóhelyek. Velük együtt több mint 60 helyen várják a street food bárok a műfaj szerelmeseit, melyek pontos listája az adventi menü kínálattal és a kedvezményekkel együtt a www.flyerz.hu-n tekinthető meg.

EDD FEL A VÁROST!


Facebook esemény:
A Street Food Éjszakája

Videó:
https://www.facebook.com/flyerzmagazin/videos/1247601781945411/

Street Food Éjszakája Budapest: www.flyerz.hu/streetfood
Street Food Éjszakája Szeged: www.flyerz.hu/szegedstreetfood


Cikkajánló
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Restaurálták az ország legnagyobb római kori mozaikegyüttesét

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing