A sokszínű rendezvényhelyszín

A Casa de la Música Budapest történelmi belvárosában egy régi bérház átépítésével nyerte el mai vidám arculatát. A ház sokszínű funkciójának betöltéséhez szükséges- és a gyakorlati szempontok figyelembe vételével került kialakításra, mely Európában egyedülálló gondolat. Az épületben létrehozott, több saját bejáratú terem, helyszín sokoldalú lehetőséget kínál rendezvények számára.

IGÉNYES RENDEZVÉNYHELYSZÍN

A Casa de la Música rendezvényközpont kiemelt helyszíne a CULT CLUB és a DIABLO BAR, melyek rendkívül sokoldalúan, a saját elképzeléseknek megfelelően formálható igényes belvárosi helyszínek. Az egyes helyszínek együtt vagy akár külön-külön is bérelhetőek akár egészen 250 fős rendezvényekig.

KÜLÖNTERMEK

A Casa de la Música-ban található 50-80 m2-es különtermek bármilyen önálló vagy kiegészítő eseménynek helyszínéül szolgálhatnak.

EGYEDI HANGULATÚ ÉPÜLET

A Casa de la Música területén számos igényes és kreatív dekorációs elemmel és berendezéssel találkozhatnak a vendégek, illetve praktikus ötletek sora teszi az épületet kellemes helyszínné.

Részletes információk >>>

Ajánlatkérés lehetősége >>>


SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing