A SIXT szponzorálja a Mille Migliát

Visszatért a Sixt, magas minőségű szolgáltatásával támogatta a legendás olasz klasszikus autóversenyt, az 1000 Migliát, mialatt klasszikus sportautóival részt is vett a futamon.

A cég színeinek eredményeképp – narancs és fekete – folyamatosan nagy látványosság volt az 1600 km-es túra Bresciától Rómáig és vissza. Idén május 16. és 19. között került sor a rallyra.

A Sixt arany fokozatú szponzora a Mille Migliának és már hatodik alkalommal támogatta a rallyt. Az autókölcsönző a biztonságos és kényelmes transzfer szolgáltatásokért volt felelős, melyeket a résztvevők számára biztosított a rendezvény helyszíne és a hotelek között. Továbbá a Sixt 80, a legújabb technikai felszerelésekkel ellátott gépkocsit biztosított a szervezők számára, hogy minden olajozottan működjön. A cég meglepetéseket is tartogatott a résztvevők és nézők részére.

A Sixt maga két Mercedes-Benz 300 SL Gullwing, egy Jaguar XK 120, egy Porsche Speedster, egy BMW 328, egy VW Beetle Ovali és egy AC Bristol típusú autóval indult.

Regine Sixt: „A Mille Miglia a legcsodálatosabb verseny a világon (la corsa più bella del mondo). A Sixt naptárában a legfényesebb bejegyzés minden évben a legendás, idilli környezetben Brescia és Róma között lezajló rally. Idén is nagyon vártuk már, hogy elérkezzen az idő és részesei lehessünk ennek a nagyszerű eseménynek. ”

 

***********

A Sixt Magyarország a német Sixt AG franchise partnereként a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelő autókölcsönző szolgáltatást nyújt ügyfelei számára Magyarországon. A Sixt rent a car 1999 óta szereplője a magyar gépjármű-kölcsönző piacnak. A Sixt car rental szolgáltatásunk keretében jelenleg 300 bérautó áll ügyfeleink rendelkezésére.

A szigorú Sixt elvárásoknak megfelelően rövid távú autókölcsönzési szolgáltatásunk keretében Magyarországon is ugyanazt a magas színvonalú és kedvező árú szolgáltatást nyújtjuk ügyfeleinknek, mint a világ bármely más pontján működő Sixt kölcsönzési pontok. A Sixt bérautó szolgáltatását igénybe vevő ügyfeleink számára egyaránt garantáljuk, hogy mindig új és kifogástalan állapotú, keveset futott, a technikai újításokat követő autó áll rendelkezésükre.

A Sixt Magyarország eredményességét és szolgáltatásainak minőségét mutatják azok az elismerések, amelyekben az elmúlt években részesült. A vállalat pozitív hírneve elismeréseként 2008-ban, 2010-ben és 2011-ben elnyerte a Superbrands díjat. 2011-ben a Magyar Autókölcsönzők Szövetsége elsőként a Sixtnek adta át az InterCert Kft. által tanúsított Kiváló Minősített Szolgáltató Tanúsítványt. 2012-ben elnyerte a cég a Business Excellence díjat is. A cég tartós bérlet üzletága pedig 2007-ben elért eredményei alapján kiérdemelte a Leggyorsabban Fejlődő Sixt Leasing Partner címet a Sixt AG akkori 85 partnerországa közül.


Cikkajánló
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Restaurálták az ország legnagyobb római kori mozaikegyüttesét

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing