A Salon Étterem Magyarország 4. legjobb étterme

A sok nemzetközi díj és elismerés után a hazai gasztro újságírás és ítészek is kinyilvánították véleményüket. A Salon Étterem a magyarországi éttermek top 50-es rangsorában a 4. helyre került. Hatalmas teljesítmény ez. Az ételek kóstolása mellett a minőség, a kiszolgálás, a stílus, a hangulat és az ár-érték arány csak a legfontosabbak szempontok, melyek alapján a szerkesztők meghozták döntésüket. Éttermünk vezetése a Michelin ajánlás és a Gault&Millau szakácssapkájának kitüntetései után a hazai elismerést éppen ily fontos mérföldkőnek tekinti.

Mindemellett fine dining éttermünk rendre előkelő helyen végez a különféle gaszto- és turisztikai szaklapok és internetes portálok szavazásain. Jelenleg a Budapest Where magazin választotta a hónap legjobb éttermének a Salont. A számos és rangos elismerés a bizonyítékai, hogy az esszenciális magyar gasztronómia és megálmodója, Wolf András jó úton haladnak. Az elért eredmények fényében így még inkább inspiráló a munka, hiszen a továbbfejlődés legkiválóbb ösztönzői a díjak és elismerések. Executive séfünk magabiztos kézzel irányítja a körúti gasztrolaboratóriumot. Ebben, pedig mint egy jó kapitánynak, kiváló segítői is akadnak Fekete Antonió és Abrudán Zsolt személyében.

Wolf András és csapata. HOL Magazin 2012.

A jó munkához mondják, idő kell. Úgy tűnik a Salon esetében nem is kellett olyan sok időnek eltelnie, hiszen csak 2010 tavaszán nyitotta meg kapuit a New York Palota századfordulós épületében. Plusz adalék az elért eredményhez, hogy az 50 étterem étlapjából összeállított Top étlapra éttermünk Fogas Kárpáti módra előétele is felkerült. Amennyiben Ön is kíváncsi mivel érdemelte ki a Salon Étterem a magyarországi éttermek rangsorában ezt az előkelő helyezést, foglaljon asztalt nálunk, valamint csatlakozzon hozzánk a Facebookon is.

Fine dining konyha a Salon éteremben. HOL Magazin 2012.


Cikkajánló
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- A Golden Season menü új korszakot nyit az Arany Kaviár történetében
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Gyulán nyitja második franchise éttermét a Creppy
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing