A Salon Étterem a Budai Gourmet-n

Az elmúlt hétvégén, június 8-10 között mindenki kipróbálhatta, megtapasztalhatta, miért is kapott Michelin ajánlást és érdemelte ki a GAULT & MILLAU szakácssapkáját a Salon Étterem.

Elképesztő mennyiségű és minőségű kiállító várta a hétvégi fesztiválon a Millenáris park látogatóit. A Budai Gourmet-n a hazai vendéglátás, borászat, cukrászat és kézműves élelmiszer manufaktúrák élvonala mutatta be, hol tart jelenleg a hazai gasztronómiai kultúra. 30 étterem és vendéglő, 9 cukrászda és kávézó, 29 borászat és számtalan program között bemutatkozott A világ legszebb kávéházának fine dining étterme is.

Természetesen Wolf András chef – tartva magát saját és az általa vezetett Salon étterem küldetéséhez, az esszenciális magyar gasztronómia alapelvéhez –, szezonális hazai alapanyagokból és saját készítésű alkotóelemekből álló menüt álmodott az ízkavalkádra. Az étterem chefje és kollégái annyira komolyan vették a Budai Gourmet-t, hogy saját kezűleg szedték az epret, amely az egyik desszert fontos összetevője volt. A fesztiválon a rozmaringos friss kecskesajttal ízesített egres leves és a káposztás cvekedlivel tálat háztáji kacsa mellett – a Salon boszorkánykonyháján kikísérletezett és nagy népszerűségre szert tett – házilag készült szörpökkel, lekvárokkal és saját sütésű kenyerekkel is megismerkedhettek az ízek szerelmesei.

Amennyiben Ön is kipróbálná Wolf András és az esszenciális magyar gasztronómia remekműveit, látogasson el étterünkbe. Asztalfoglaláshoz keresse fel honlapunkat: www.salonrestaurant.hu.


Cikkajánló
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- A Golden Season menü új korszakot nyit az Arany Kaviár történetében
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Gyulán nyitja második franchise éttermét a Creppy
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing