A Salon étterem a Borfesztiválon

Beköszöntött a színes ősz és lassan kezdődnek a borfesztiválok. Az év egyik legnagyobb és legjelentősebb ilyen eseménye a Borfesztivál, szeptember 12-16 között kerül megrendezésre a Budai Várban. Idén a 15 ország, több száz borászat és több mint 5000 bor mellett több tucat étterem is csatlakozik a fesztiválhoz. A Borfesztivállal közös kulináris esemény keretében szeptember 7 és 17 között a város legjobb éttermei 5 fogásból álló menüsorokat állítanak össze.

A vezető séfek stílusát és ízvilágát képviselő menüsorok természetesen egy gondosan kiválasztott borsorral párosulnak. Két árkategóriában csatlakoztak az éttermek a fesztivál kezdeményezéséhez. Az árak nagyon kedvezőek az éttermek által képviselt színvonal és minőséghez viszonyítva. A Salon Étterem menüsorában a Malatinszky pincészet kiváló borai egészítik ki Wolf András esszenciális magyar gasztronómiai remekműveit. Tekintse meg éttermünk speciális menüajánlatát és foglaljon helyet éttermünkben erre a különleges eseményre.

Salon étterem. HOL Magazin 2012.

Salon étterem. HOL Magazin 2012.


Cikkajánló
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- A Golden Season menü új korszakot nyit az Arany Kaviár történetében
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Gyulán nyitja második franchise éttermét a Creppy
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing