A rozé- és borkedvelőket várja a Rosalia borünnep

Széles borkínálattal, rozékkal, habzó borokkal, pezsgővel, színes gasztronómiai és zenei kínálattal, szakmai előadással és mustrával várja vendégeit a Rosalia rozé és pezsgő kert május 9. és 11. között a fővárosban.
Több mint ötven borász borait, kiemelten a rozékat és a hozzájuk illeszkedő ételeket, desszerteket kóstolhatják meg a vendégek az ingyenes fesztiválon a Gesztenyés kertben.

A zenei színpadon mindhárom napon koncertek szórakoztatják a közönséget. Fellép az Irie Maffia, a MagyarVista Social Club és az iLLfon gT is.

Számos gyerekprogrammal is készülnek a szervezők. A kicsik KRESZ-parkban elektromos kisautókkal próbálhatják ki, milyen autót vezetni és közlekedni. Megtanulhatják a kenyérsütés fortélyait, kézműves foglalkozáson parafadugókból készíthetnek játékot. Koncertekkel és zenés táncbemutatóval is szórakoztatják a gyerekeket.

A teljes rozékínálatot bemutatják az éves magyar rozémustrán: a borászok személyesen kínálják boraikat. A nagyobb szakmai elmélyülésre vágyók szombaton beiratkozhatnak a Törley Pezsgő Egyetem kóstolóval egybekötött előadására is. A mustrára és az előadásra elővételes jegyek válthatók a www.rosalia.hu internetes oldalon, ahol a rendezvény részletes programja is megtalálható.

 

 

MTI 2014. május 2., péntek 7:12


Cikkajánló
- Még több zenei élmény a Nemzeti Filharmonikusoktól
- 2020/21 az újramuzsikálás évada a Nemzeti Filharmonikusoknál
- Az online térbe költözik a Zöldülők Vására
- Beethovennel a szabadban a mester születésének 250. évfordulóján
- Tokaji Tavasz Tállyán

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing