„A Pegazus Istállói”-val kezdi az új évadot a New York Café

Folytatódik a New York Kávéház Irodalmi Páholya! A nyári pihenő után ismét izgalmas eseményekkel várja a kultúra és művészet szerelmeseit a Világ Legszebb Kávéháza. Az őszi szezon első vendége Juhász Ferenc lesz, aki legújabb, „A Pegazus Istállói” című kötetét mutatja be. Az érdeklődők 2012. október 3-án találkozhatnak a világszerte elismert magyar költővel.

Izgalmas és rendhagyó irodalmi est keretében ismerhetik meg az irdalom rajongói Juhász Ferenc „A Pegazus Istállói” című kötetét, amelyet a szerző művész-barátaival közösen mutat be a nagyközönségnek. Az érdeklődők egy beszélgetéssel, felolvasással, zenével egybekötött estre készülhetnek. A programnak idén is a New York Kávéház Vörös-és Fehér Szalonja ad helyet, 2012. október 3-án 18 órától.

Juhász Ferenc művészasztala a New York Kávéházban. HOL Magazin 2012.

A mostani kötet, amely a Kossuth Kiadónál jelent meg, Juhász Ferenc 24 új verse, melyben a türelem, a hűség és szerelem erejével felvértezve mutatja be saját szemével, sokszorosan összetett és mindent egyszerűen átvilágító nyelvével az utazás, a gyökerek, a származás és a család, a gyermekkor, a barátok, a halál és a hit elemi erejét, meghatározó szerepét életében.

Feri bácsi vendégeskedett már az Irodalmi Páholyban. Akkor – a régi New York Kávéház hagyományainak megfelelően – művészasztalt kapott munkássága és érdemei elismeréseként.

Juhász Ferenc a New York Kávéházban. HOL Magazin 2012.

 

Részletek:

www.newyorkcafe.hu#mce_temp_url#


Cikkajánló
- Két londoni díjat is kapott a magyar tökmag-áfonya praliné
- Hamisított paradicsomsűrítmények kiszűrésén dolgoznak a Szent István Egyetem kutatói
- Balaton-felvidéki Nemzeti Park védjegyet nyert a Folly levendula szörpje
- Szigorúan őrzik a legfinomabb magyar mák titkát
- Ünnepi csokoládévarázslat - bársonyos, ínycsiklandó ízek a téli napokra

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing