A patinás Versailles Rendezvényközpont

A Versailles Rendezvényközpont épülete a Városliget közvetlen közelében, a Terézváros klasszikus diplomata negyedében, Monarchia-korabeli patinás környezetben magasodik. A karbantartott parkban álló, stílusos villa szépen példázza a városrész múltját. A régiségében is elegáns főépület második emeletén található, páratlan adottságokkal bíró rendezvénytermek akár 500 vendég számára is elegendő teret biztosítanak.

A Versailles rendezvényterem és a Párizs-terem ideális felületei lehetnek céges rendezvényeknek, tárgyalásoknak, képzéseknek, előadásoknak ugyanúgy, mint elegáns esküvőknek, jó hangulatú lakodalmaknak, eljegyzéseknek, baráti összejöveteleknek és egyéb privát partyknak.

Az épület belső terei ideális színhelyet biztosítanak céges rendezvények vagy privát események szervezéséhez akár önmagukban, akár együttesen vagy a Park tereivel együtt értelmezve. A 2 rendezvényterem összesen akár 500 vendég számára garantál elegáns környezetet konferenciákra, előadásokra, gálavacsorákra, cocktailpartykra vagy termékbemutatóra.

Konferencia a Versailles Rendezvényközpontban. HOL Magazin 2012.

Az üzemeltetők koncepciója szerint csak a helyszínt és bizonyos alapszolgáltatásokat kínálják, ezzel szabadon hagyva a választás lehetőségét minden téren. Megrendelőik így magukkal hozhatják kedvenc szolgáltatóikat, vagy konkrét projektre versenyeztethetik beszállítóikat. Itt nincsenek kizárólagosságok!

A megrendelő kérésére természetesen szívesen segítenek a helyszínen otthonosan mozgó, magas színvonalon dolgozó szolgáltatók ajánlásával – akár a rendezvénygasztronómia, a rendezvénytechnika, a dekoráció stb témaköreiben. 
Kiemelt gasztronómiai Partnerek a Comp-Let Party Service, a Bonus Party Service és az Albatros Party Service.

Versailles Rendezvényközpont, kreatív gasztro-rendezvény. HOL Magazin 2012.

A helyszín jól megközelíthető akár tömegközlekedéssel, akár egyénileg. A közvetlen közelében található a Dózsa György úton a 75, a 79 trolibuszok, valamint a 20-as és 30-as buszok megállói. Kis sétával elérhetőek az M1 kisföldalatti, a 74-es és a 76-os troli megállói is.

Személygépkocsival érkezők számára – előzetes egyeztetés alapján - az épület előtt parkolójában biztosíthatóak parkolóhelyek.

 

Ajánlatkérés, közvetlen kapcsolat >>>

Bővebb információk a SpeciaLista oldalain >>>


Cikkajánló
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Megnyíltak a Hotel Memories Budapest **** konferencia termei

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing