A patinás belvárosi rendezvénypalota

Új szakmai üzemeltető kezében nyitott újra az évtizedek óta népszerű belvárosi rendezvényhelyszín. A Duna Palota a belváros szívében található, a Lánchídat és a Szent István Bazilikát összekötő sétáló utcává alakított Zrínyi utcában.

Az impozáns, neo-barokk palota a XIX. századi társasági élet igényeit kielégítő szerkezetben épült. Ennek köszönhetően különböző méretű és funkciójú termei maradéktalanul alkalmasak kisebb zártkörű események, ülések, klub jellegű összejövetelek, előadások vagy épp nagy volumenű rendezvények, mint konferenciák, üzleti partyk, gálavacsorák rendezésére. Bármilyen üzleti találkozó megszervezéséhez az épületben adottak a technikai feltételek. Igénybe vehetőek úgy rendezvénytechnikai felszerelések (projector, vászon, laptop, videó- és DVD lejátszó, asztali konferenciahangosítás, vezetékes és URH mikrofonok, színpadi hang- és fénytechnika, koncertzongora), mint protokoll szolgáltatások (hostess és tolmács személyzet biztosítása, delegációk utaztatása és szállásolása), valamint teljes körű rendezvénydekoráció (textíliák, zöldnövények, virágok, csokrok, hangulatvilágítás, fényfestés), hang, -és videó felvétel készítés, rendezvényfotózás.

Duna Palota. A belvárosi rendezvénypalota.

A jelenleg rendezvényközpontként működő Palota dinamikus, fiatal csapata, pedig biztosítja az adott esemény professzionális megszervezését.

Az autóval érkezők a közelben számos parkolóházban letehetik autójukat. A tömegközlekedési eszközt használók pedig a Deák térről, a 2-es villamos vagy épp a 15-ös busz megállójából pár perc sétával elérik a palotát.

Részletes rendezvény információk a SpeciaLista oldalain >>>

Bővebb információ, vagy ajánlatkérés miatt Ledvényi Csaba  igazgató urat érdemes keresni: info@nadorevents.hu 

Duna Palota. A belvárosi rendezvénypalota.


Cikkajánló
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Megnyíltak a Hotel Memories Budapest **** konferencia termei

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing