A Park Inn by Radisson Sárvár színes világa

A Rezidor Hotel Group egyike a világ vezető és emellett legdinamikusabban fejlődő szállodaláncainak. Mára az öt legnagyobb szállodalánc közé emelkedett. Több mint 400 szálloda tartozik a csoportba egész Európában, a Közel-Keleten és Afrikában is. Country Inn, Park Inn, Radisson Blu, Missoni és Regent a Rezidor Hotel Group 5 brand-je, mely a háromcsillagos középkategóriájú szállodáktól egészen az ötcsillagos luxushotelekig nyújt kénylemes elhelyezést üzletemberek, városi átutazók vagy akár többgyermekes családok részére.

A „Park Inn“ a Rezidor Hotel Group fiatalságot és frissességet sugárzó szállodalánca. A lánc szállodáira különösen igaz az egyszerűség, a korszerűség, a vendégek igényeire épülő ajánlatok és szolgáltatások, a magas biztonságérzet és nem utolsó sorban az ár-érték arány egyensúlya. Jelszavunk: „Aludj jól!“ „Élj jól!“

A 2006-ban épült, ’Magyar Turizmus Minőségi Díj’ és ’Zöld Szálloda’ elimeréssel is rendelkező szálloda barátságos légköre a foly¬osókon és vendégszobákban használt Park Inn színeknek köszönhető, melyek a hangulatos dekorációs elemekkel együtt különlegesnek hatnak.

A Park Inn nemzetközi szállodalánc elsősorban nagyvárosi, business, konferencia szállodákat tömörít magába. Így a Park Inn Sárvár esetében is elegedhetetlen a konferencia és rendezvény szolgáltatások magas színvonalú biztosítása:

A hotel modern konferenciacentrumában a legnagyobb terem alapterülete 270 m2, melyhez még négy kisebb terem kapcsolódik. A teljes befogadóképességük 450 fő. Minden teremben alapfelszereltség a szélessávú internet kapcsolat, a hatalmas panorámaablakok pedig kellemes természetes fényről gondoskodnak. A „Colourful Meetings” koncepciónak köszönhetően minden rendezvény egy csipetnyi ötlettel lesz megfűszerezve. A négy szín négy különböző stílust és négy rendezvénytípust jelöl. Az Ön színe piros, amennyiben fogadást vagy termékbemutatót szervez. A kék a konferenciát illetve üzleti tárgyalást jelöli. A sárga a kreativitás és az inspiráció színe, míg a zöld az egészséget és a harmóniát szimbolizálja.

A helyszín a SpeciaLista oldalain >>>

Közvetlen kapcsolat, ajánlatkérés >>>


Cikkajánló
- Karácsony - Az utóbbi évek legerősebb karácsonyi szezonjára számít a szállodaszövetség
- Januárban bezár a Buddha-Bar Hotel Budapesten
- 5 éves a Bubbles Club!
- Ragyog a Radisson Blu Béke Hotel design-ja
- A Sárkánykalandok Hévízen folytatódnak

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing