A Pannonhalmi Borvidék Pincefesztiválja

Nyúl község, valamint a Pannonhalmi Borvidék Hegyközsége támogatásával, a már hagyományosnak tekinthető helyszínen, ebben az évben is megszervezésre kerül a Pannonhalmi Borvidék Pincefesztiválja, június 7-8-9-i időpontban a Nyúl községben található, festői fekvésű pincesoron.

A fesztivál célja – változatlanul - lehetőséget biztosítani a térség és a borvidékkel szomszédos Győr polgárai, valamint a térségbe érkező vendégek számára, hogy megismerhessék a borvidék borászait - akár személyesen is -, borait, gasztronómiáját. Hiszen a borvidéket így ismerhetik meg igazán.

A fesztivál küldetése továbbá, hogy minél több ember kedvelje meg a jó borokat, elősegítse a kulturált borkóstolást, borfogyasztás. A pincefesztivál lehetőséget teremt arra is, hogy a látogatók néhány távolabbi borászt és borait is megismerhessék.

 Pannonhalmi Borvidék Pincefesztiválja 2013. HOL Magazin 2013.

A program választék ebben az évben is kiemelkedő lesz. A nyúli Vaskapu utcai pincesoron „nyitott pincékben” és pavilonokban folyamatos a borkóstoló, amelyet zenei és népi hagyományőrző és gyermek programok egészítenek ki a pincesoron, a nagyszínpadnál és a Szélfiai Fogadóban is.

Találkozzunk a Pannonhalmi Borvidék III. Pincefesztiválján, június 7-8-9-én!

További információk, részletes program:

www.borpromo.hu

www.facebook.com/Pannonhalmi.Borbideki.Pincefesztivál

E-mail: sandor.borbely@borpromo.hu

Pannonhalmi Borvidék Pincefesztiválja 2013. HOL Magazin 2013.


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing